Browse By

Electronic Carnival 2012.


Jedan od najvećih slovenskih elektroničkih događanja ove godine slavi svoju petu obljetnicu u Ljubljani. Electronic Carnival će se kao ultimativni dvoranski događan održati 18. svibnja u ljubljanskom Gospodarskom razstavišču. Odličnom kombinacijom odabranih gostiju, odličnom elektronskom glazbom, te odličnom atmosferom će biti uslužen peti po redu neponevljivi događaj.
Događaj je imao svoju premijeru u potpuno rasprodanoj dvorani u Mariboru 2008. te od tada niže samo uspjehe godinu za godinom. Tako se kod prošlogodišnjeg slučaja dogodilo da su brojni gostiostali pred vratima jer je Gospodarsko razstavišče bilo popunjeno do zadnjeg mjesta.
Tipično za svakiKarneval pa tako i ovaj je da će ponovno ta večer biti ovijena veom tajne, no zna se sigurno da će se u čast obljetnici predstaviti vrhunski DJ-i. Među njima je i jedan od najboljih DJ-ana svijetu – Sander van Doorn, ljubimci slovenske publike SHAPESHIFTERS, premijerni nastup u Slovbeniji imat će FRITZ KALKBRENNER te mnoga drugaimena među kojima i domaći virtuoz sa zavidnom naglo rastućom karijerom – BELTEK.

Pred posljednjeg petka u mjesecu svibnju organizatori pozivaju da si zaokružite događaj,koji nudi odličnu elektronsku glazbu, opuštenu atmosferu, ples i druženje sa svjetski poznatim DJ-imate bi sve to zbilja bilo grijeh propustiti.
LINE UP ELECTRONIC CARNIVAL 2012 (5 Years Celebration):
SANDER VAN DOORN (NL)
THE SHAPESHIFTERS (UK)
FRITZ KALKBRENNER Live (GER)
BELTEK
THE ONE
CARNIVAL MADNESS
VANILLAZ
ERXON & GALAS
+ more names TBA

ELECTRONIC CARNIVAL (Oldies Goldies Dedication):
BILLY NASTY
T.B.A.
INDUSTRIALYZER
(special Classics live set)
PSIHO
ULIX
(Elements & Synaptic classics set)
ELYKSIR
(classics trance set)
+ more names TBA