Browse By

Večer techno i trance klasika u Osijeku

Underground Devotion serijal se nastavlja, a ovoga puta osječkoj publici željnoj dobrih starih vinila udovoljiti će Rotek, Marko Felinger, Daniel E i Omke. Nadolazeći Underground Devotion održati će se u subotu, 5. svibnja u svojoj matičnoj lokaciji – klubu Oxygene.

Ovo izdanje Underground Devotiona biti će u znaku techno i trance evergreen izdanja, koje će prvenstveno prezentirati Rotek i Marko Felinger. Rotek, nekada poznatiji kao DJ Veee, jedan je od začetnika elektronske scene u Osijeku te je ujedno i jedan od najiskusnijih DJ-a koje Osijek može ponuditi. Kroz više od 15 godina aktivnog sudjelovanja u izgradnji i promociji elektronske scene u Osijeku i okolici, Rotek je definitivno zaslužio titulu pionira elektronike u svome gradu, koji je oduvijek znao dobro rasplesati svojim techno repertoarom.
S druge strane, nešto mlađi Marko Felinger od 2003. godine stalni je član osječke DJ populacije i za ovu večer najavljuje poslasticu za ljubitelje starijeg trance zvuka. Omke i Daniel E stalni su rezidenti U.D. programa te je njihov zadatak dobro Vas zagrijati za techno i trance klasike koji su rezervirani za špicu večeri.

Također, vrijedi istaknuti da gore navedeni kolektiv i ovog puta svu glazbu vrti isključivo preko gramofonskih ploča, stoga svakako iskoristite priliku poslušati Vaša omiljena izdanja u najboljem mogućem obliku. Početak je u 22h, a cijena ulaznice je 20kn.
Underground Devotion na Facebooku