Browse By

Jadran kao garancija za vrhunski provod

Sezona ljetne zabave zahuktala se, a loše turističke prognoze nisu se obistinile, barem što se tiče mlađih gostiju željnih provoda i partyja. Ovogodišnji hit zasigurno je plaža Zrće jer će “hrvatska Ibiza” na otoku Pagu okupiti najcjenjenije DJ-eve i producente koji će je pretvoriti u meku ljetne elektronske glazbe. Zaslugom popularnog kluba Papaya, Zrće će ove godine zaista biti dostojan protivnik Ibizi,a nastupima najboljih među najboljima ovoga će se ljeta svrstati u vrh svjetske ljetne zabave na otvorenom.
Ljeto 2009
Dobra zabava bit će zajamčena i tijekom Tuborg Green Beat Festivala koji će se u Papayi održati od 12. do 15 kolovoza, na kojem će se predstaviti dva trenutačno najtraženija tima producenata i DJ-a.
Nezamjenjiva institucija zabave, unatoč konkurenciji, ostaje i klub Aquarius. I ove sezone organiziran je dolazak poznatih DJ imena, a ugostit će i Hed Kandi, prestižnu izdavačku kuću poznatu po glamuroznim partyjima na jet-set destinacijama diljem svijeta, uključujući London, New York i Ibizu. Ovo ljeto u Aquariusu gostuju čak dva dobitnika Grammyja – prvi je ambasador dance glazbe Roger Sanchez, a drugi je talijanski majstor Benny Benassi. U ljetnoj rezidenciji kluba zasvirat će i jedan od Madonninih producenta Fedde Le Grande.
Noviteti u Istri
Osnivači Papaye ovoga ljeta u Umagu su otvorili i dvije nove destinacije hedonističkih užitaka – Jimmy Woo Club i Goldfish Beach bar. Za Jimmy Woo Club osnivači tvrde da je otvoren da bi se Umag pretvorio u jednu od najpoželjnijih destinacija za mlade i ekskluzivno mjesto vrućih ljetnih tuluma.
GoldFish Beach Bar zamišljen je kao mjesto after beach partyja, po uzoru na najljepše svjetske plaže poput Miami Beacha. Svakodnevni klupski ritmovi uz šarene osvježavajuće koktele započinjat će svaki dan točno u 17 sati.
byblos porec
Vrhunsku zabavu tijekom ljeta jamči i dosadašnji centar zabave, porečki Byblos, koji mediji predstavljaju kao najveći i najljepši noćni klub u Europi. Klub na pet tisuća četvornih metara ima četiri šanka i VIP lože, a ispred dva bazena i ogromno parkiralište. Byblos se nalazi u Zelenoj laguni, a djevojke ponedjeljkom mogu ući besplatno.
Blizu je i rovinjski Monvi, jedino mjesto na Jadranu koje posjetiteljima na jednom mjestu nudi koncerte na otvorenom u Amfiteatru, partyje elektronske glazbe u klubovima Temple, Gallery i President, kvalitetnu hranu, pizzeriju, fast foodove, wine ili coctail barove, videoigrice itd. I tu nastupaju poznata DJ imena, ali i domaći te strani bendovi budući da se u ovom prostoru može organizirati gotovo sve.
U Dalmaciji provjeren program
aurora
Što se klupskih događaja u Dalmaciji ovoga ljeta tiče, neće biti većih promjena, a gostovat će već udomaćeni glazbenici kao što su Tom Novy, The Shapeshifters, David Morales, Fedde Le Grande…
Kultni klub koji već godinama igra glavnu ulogu u noćnom životu šibenskog područja je Hacienda u Vodicama, a tu je i neizostavni klub Aurora. Ponovno će ovoga ljeta okupiti jaka imena elektronske glazbe, koja već godinama u ljetnim mjesecima ne zaobilaze taj klub.
Unatoč pričama o šminkerskoj ili čak snobovskoj populaciji gostiju, činjenica je da u kategoriji koktel barova nema boljega od hvarskog Carpe Diema. U prilog mu idu ponuda koktela i after beach partyja bez kojih je hvarska riva sada nezamisliva. Čak i u kasnim noćnim satima.
Ljubitelje provoda na zadarskim zidinama ni ovo ljeto neće razočarati jedan od najljepših barova na otvorenom – The Garden, koji već godinama hvale mnogi svjetski mediji. Vlasnik Gardena, britanski glazbeni producent Nick Colgan otvaranjem kluba Zadru je donio atmosferu Ibize i pokrenuo The Garden Festival, jedan od najuspješnijih festivala elektronske glazbe, koji je nakon dvije godine sa zidina premješten u turistički kompleks Piniju. (Tportal.hr)