Browse By

U2 u Zagrebu: Fanovi okupirali Maksimir!

IAKO se vrata maksimirskog stadiona otvaraju u 16.30 sati, obožavatelji se okupljaju već od ranih jutarnjih sati iščekujući početak, po mnogima, koncerta desetljeća, gostovanja irske skupine U2 u sklopu turneje “360°”. Maksimirom se širi miris pečenih kobasica, a slažu se i zalihe osvježavajućih pića. Naime, na stadion je zabranjeno unositi hranu i piće, kao i naravno oružje, profesionalnu video i foto opremu, kišobrane, pokrivače i ležaljke.
02 03 01
Na svakom koncertu se očekuje oko 60.000 ljudi, od čega 20.000 stranaca koji su, kako tvrde organizatori, popunili sve hotele. Za osiguranje će  biti zaduženo oko petsto policajaca i tisuću zaštitara, a ZET će pojačati linije koje voze prema Dubravi, točnije 4, 5, 7, 11 i 12 jer se automobilima može samo do Kvaternikova trga.
Napravite zastavu dobrodošlice i podržite Aung San Suu Kyi!
Kako su slavni Irci prvi put u Zagrebu, očekuje se da repertoar neće biti isti danas i sutra te da će pored pjesama s novog albuma “No Line On The Horizon” svirati i svoje najveće hitove. Poznati humanitarci su pozvali svojim fanove i posjetitelje koncerata da uz ulaznicu ponesu i masku s likom Aung San Suu Kyi, koja se može isprintati na adresi http://media.u2.com/ASSK/ASSK_mask.pdf. te da je stave na lice tijekom izvođenja pjesme “Walk On”.
Pored toga, fanovi pozivaju da se u znak dobrodošlice napravi irska zastava na način da svi oni koji imaju ulaznice za zapadnu tribinu ponesu zelene balone, posjetitelji sjeverne i južne tribine te travnjaka bijele balone, a oni koji imaju ulaznice za istočnu tribinu bi trebali ponijeti narančaste balone.
Ulaznica za koncert još ima i mogu se kupiti na blagajni do početka koncerta te na prodajnim mjestima Ticketproa.
(Index.hr)