Browse By

IVANA MIŠERIĆ AMBASADORICA ULTRA EUROPE!

Radijska voditeljica Ivana Mišerić postala je prva ambasadorica festivala Ultra Europe pa će od danas biti zadužena za brojne medijske nastupe i ekskluzivne intervjue s izvođačima i obožavateljima. Novi radni zadaci i izazovi izuzetno vesele ovu atraktivnu Zagrepčanku koja se novim angažmanom pridružila brojnom timu koji stoji iza najiščekivanijeg događaja ljetne sezone – festivala Ultra Europe.
„Izuzetno sam sretna i ponosna što sam dobila priliku pridružiti se Ultra party timu i tako biti dio festivala Ultra Europe. Sigurna sam da će ovogodišnje izdanje nadmašiti sve rekorde i očekivanja. Dovoljno je pogledati line-up koji čine najpopularnija imena elektronske scene ili se prisjetiti da interes za festival dolazi iz više od 100 zemalja svijeta pa usporedbe s matičnim festivalom u Miamiju postaju sasvim opravdane i logične. Baš me veseli što ću imati priliku raditi s tako uigranim timom koji je već tijekom premijernog izdanja pokazao da će festival Ultra Europe u godinama koje su pred nama biti jedan od najznačajnijih događanja u Hrvatskoj – u turističkom, gospodarskom i glazbenom smislu te Hrvatsku pozicionirati kao najpoželjniju festivalsku destinaciju u Europi “ – izjavila je Ivana Mišerić, ambasadorica festivala Ultra Europe.
Ivana Mišerić svoju je karijeru započela kao televizijska novinarka, no taj je mikrofon uskoro zamijenila onim radijskim te uskoro postala postaje jedno od prepoznatljivih lica Antene Zagreb. Nakon pet godina provedenih na toj radijskoj postaji, Ivana prelazi na Otvoreni radio te svako jutro, od 6 do 10 sati, pozdravlja slušatelje diljem Hrvatske. Iako zaista uživa u poslu uvijek je spremna za nove izazove a upravo je festival Ultra Europe te sve ono što ju očekuje u narednim mjesecima u ulozi ambasadorice, ono što je i priželjkivala.
“Vjerujem kako ću u sklopu ovog novog angažmana moći iskoristiti svoje televizijsko i radijsko iskustvom kako bih obožavateljima festivala Ultre Europe dočarala festivalsku atmosferu i upoznala ih s djelićem života njihovih najomiljenijih DJ zvijezda. Ultra party tim sprema zaista puno novosti i zanimljivosti koje će svima ostati u trajnoj pozitivnoj uspomeni, a čast mi je što ću baš ja biti lice i glas koje će ih o tome obavještavati“ – izjavila je Ivana te podsjetila kako će se festival Ultra Europe održati u Splitu od 11. do 13. srpnja, a nakon dana pauze, točnije 15. srpnja, uslijedit će ekskluzivna završnica za 5000 sretnika – Ultra Beach ispred hotela Amfora Beach Resort na Hvaru. Festivalske ulaznice (tzv. Regular General Admission) za sva tri dana mogu se kupiti na www.ultraeurope.com po cijeni od 985 kuna (129 eura), a na istoj su adresi dostupne i dnevne VIP ulaznice po cijeni od 760 kuna (99 eura). Neodlučni, ali i oni koji su već počeli s odbrojavanjem do festivala mogu pogledati službeni najavni video Ultra Europe 2014 Official Teaser kako bi dobili dojam što ih sve očekuje u Splitu.
Zagrijavanje za party ludilo u Splitu počinje krajem svibnja, točnije od 30. do 31. svibnja u Umagu kada će se održati jubilarno peto izdanje Umaginationa, regionalnog glazbenog festivala koji je ujedno i Road to Ultra party. Umagination će se održati na prostoru ATP Dance Arene, a u dva će dana brojne posjetitelje zabavljati svjetske DJ zvijezde Alesso i Fedde Le Grand, kojima će se na pozornici pridružiti i Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo te grupa Vanillaz.
Sve informacije i obavijesti o Ultra Europe festivalu te prodaji ulaznica mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.