Browse By

Poznata sva imena Barrakud festivala

Otok Pag će treće ljeto za redom preuzeti energija tisuća mladih hedonista i ljubitelja elektronskog zvuka spremnih na 8 dana i 7 noći života u sinkronizaciji s prirodom i glazbom. U razdoblju od 09. do 16. kolovoza posjetitelji će plesati pod ravnanjem nekih od najvećih imena techno i house scene kojima je satkan najbogatiji Barrakud line up do sada. Ime koje ga predvodi je ono iskonske njemačke legende techna, zvijezde filma ‘Berlin Calling‘ i čovjeka koji ni nakon više od 17 godina karijere ne silazi s trona najboljih – Paul Kalkbrenner. Prvo mjesto line up-a s njime dijeli još jedan majstor koji s karijerom dugom preko 30 godina ne gubi svoj početni entuzijazam, nepobitni je ‘showman’ uz čije se nastupe vežu brojne legende, a vlasnik je i etabliranog i svjetski priznatog labela Cocoon – Sven Väth.

Tu su još:  Dubfire, Ellen Allien, Art Department, Adam Beyer, Maceo Plex, Guy Gerber, Mano Le Tough, Ilario Alicante te mnogi drugi.
Regiju “brane” poznata imena kao što su:  Bonjaski, Damir Hoffman, Miss Sunshine, Lemon, Pete Dux, Toni Juranović, Pille i Vice Vicious, te Tomy Declerque i Aney F.
U tijeku je prodaja ulaznica za EX-YU stanovnike preko sustava entrio.hr, čija je cijena 750kn!