Browse By

Hurts u Zagrebu!


Nikad ne odustaj, život je predivan. (Never give up, it’s such a wonderful life.) Kada nam to savjetuju Theo Hutchcraft (vokal) i Adam Anderson (klavijature, gitara), spojeni u britanski glazbeni fenomen Hurts, jednostavno im moramo vjerovati. Posebice kad u dosljednom crno-bijelom izgledu ustraju u poplavi suvremene pop konkurencije.

Iznenadili su one koji već dugo ne vjeruju u pop. S Feels Better than Love izazvali su osjećajne komentare – osvojili su internet, padali su superlativi, nastali su novi, vjerni i strastveni obožavatelji. Većina je prepoznala da će to biti duet koji pomiče granice. Nastupila su priznavanja od najvećih, mjerenje odijela kod Armanija, prvi album Happiness, prva turneja.
Hurts se ističu. Obavijeni u bezvremensku klasičnu eleganciju, kao u vječnom traženju savršenstva. Počešljani u sofisticiranom retro stilu, kao da čekaju na potapanje novog Titanica. Kao posljedica je u hladnom Islandu po frizerskim salonima sve više tražena frizura »kao Hurts«.
Ukratko, sve što obično slijedi kada glazba dođe onamo kamo i pripada – u intimu pojedinca.
Hurts će u nedjelju 23.10. nastupiti u Zagrebu.
Sa savršenim nastupom i scenografijom te melodičnim synth-popom. Ne sumnjamo da će to biti jedan od najboljih koncerata u ovoj godini.