Browse By

Rokavela u Aquariusu!


U današnje vrijeme kada Hip Hop u hrvatskoj doslovno umire, gdje domaći izvođači nemaju gdje nastupati, gdje fanovi stranog i domaćeg Hip Hopa nemaju gdje izaći i poslušati, plesati uz najdraže ritmove Rnb-a, Hip Hopa, Dancehall-a i Reggaeton-a, odlučili smo se na veliki potez – OŽIVLJAVANJE HRVATSKE HIP HOP SCENE!
KLUB AQUARIUS PREDSTAVLJA – ROKAVELA PARTY!
Klupski program koji dolazi kao osvježenje na sceni i prije svega tračak nade za domaću Hip Hop scenu!

Rokavela Party je program kojem je cilj okupiti na jednom mjestu sve poklonike i fanove stranog i domaćeg Hip Hopa, te priuštiti im nezaboravan provod kao u „zlatno doba“ Hip Hopa! Party-i će se održavati dva puta mjesečno u hramu Hrvatskoga rap-a, klubu AQUARIUS, gdje će jedan vikend održati se party uz našeg rezident DJ-a Brca, koji je zadužen za najveće i najnovije hitove stranog i domaćeg rnb-a,rap-a,dancehall-a i reggaetona! Uz razne akcije pića, promocije stranih albuma i tematskih party-a, to je definitivno destinacija za Vas i Vaše prijatelje za nezaboravan provod!
Drugi dio programa, tj.drugi vikend se sastoji od velikih koncertnih promocija domaćih izvođača, gdje će na što bolji i efikasniji način predstaviti svoje projekte i zabaviti publiku!
Veliko otvorenje programa održat će se u petak, 16.9., gdje će vas svojim odabirom muzike zabavljati Dj Brc, a pripremili smo za Vas i posebnu akciju – 2 BECKS’A ZA CIJENU JEDNOGA CIJELU NOĆ!
Vrata kluba otvaraju se u 23h, a ulaz iznosi simboličnih 10kn do ponoći, a 20kn nakon ponoći.