Browse By

HTC DAY&NIGHT FESTIVAL RASPLESAO PAPAYU

Najstariji festival kluba Papaya HTC Day&Night Festival u protekla je tri dana ugostio velikane elektronske scene. DJ Basto, Thomas Gold i Nicky Romero nastupili su na središnjoj pozornici, a veličanstvenu glazbenu razglednicu upotpunili su i atraktivni performeri koji su stigli iz Španjolske. HTC Day&Night otvorio je belgijski čarobnjak DJ Basto koji je držao na nogama prepuni klub sve do svitanja. Thomas Gold u društvu atraktivnih performera rasplesao je Papayu u utorak, a sinoć se na središnjoj pozornici predstavio Nicky Romero. Nakon sjajnog nastupa na Ultra Europe Festivalu u Splitu ponovo je pokazao zašto je jedan od vodećih DJ-a elektronske scene. Uz njegove se hitove zabavljala i voditeljica i glazbenica Vlatka Pokos koja je nakon dugo godina ponovo posjetila najbolji hrvatski klub.
“Prošlo je šest godina od mog zadnjeg posjeta i moram priznati da sam oduševljena. Klub izgleda sjajno, glazba je odlična i sigurna sam da ovo nije moj zadnji posjet ove sezone. Sviđa mi se energija ovih mladih ljudi, a prelijepa slika koju Hrvatska šalje iz Papaye sjajna je stvar i za naš turizam.“  – izjavila je voditeljica i glazbenica Vlatka Pokos.
Jedan od najpoznatijih festivala novaljske Papaye privukao je i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske. U odličnoj glazbi uživali su i glazbeni producent Boris Đurđević koji je stigao u društvu djevojke, atraktivne spisateljice Valerije Novak, model Adrijana Dejanović, glazbenica Petra Kovačević i mnogi drugi.
Zabava se nastavlja već večeras uz nastup nizozemca DJ Dannica, a sutra će po prvi puta u Papayi nastupiti dinamični ruski trojac Swanky Tunes. Na svjetskoj DJ sceni pojavljuju se krajem devedesetih, a nakon suradnje s brojnim velikanima poput Tiesta, Davida Guette, Laidback Luka te velikog hita Sending My Love iz 2011. godine postaju nezaobilazno ime na svim važnijim festivalima te klubovima.
Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .