Browse By

BLISTAJTE S KOZMOM U LJETU 2013.

Ljetni mjeseci, putovanja, partiji i posebna ljetna događanja od nas traže besprijekoran izgled. Uvijek iznova s toplim danima vlastitom tijelu kao da posvećujemo posebnu pažnju i želimo istaknuti najbolje od sebe. Neodoljive ljetne boje daju nam posebnu čar i energiju. Najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavlja više od stotinu šarenih nijansi Ados lakova za nokte te Art De Lautrec sjajila za sjajne i pune usne koji će privlačiti poglede na svakom koraku.
Ados lakovi, koji se mogu pronaći samo i ekskluzivno u KOZMU, poznati su po intenzivnim bojama iznimnog sjaja te dugotrajnom efektu koji noktima daje njegovani, zdravi izgled za kojim čezne svaka žena. Bez promjena boje, ljuskanja i gubitka sjaja, svojim prekrasnim noktima divit ćete se tijekom cijelog ljeta. Dostupni su u stotinu prekrasnih trendi nijansi između kojih se vrlo teško odlučiti samo za jednu. Idelna žuta za vruće ljetne mjesece, zavodljiva crvena, morsko plava ili pak zaigrano zelena samo su dio bogate ponude Ados lakova koji će bez sumnje razveseliti sve ljubiteljice prekrasnih boja na noktima.
 
Kao neizostavni dio ljetne ženske torbice tu su i Art De Lautrec sjajila za prekrasne, sjajne i pune usne. Art De Lautrec usnama dat će ljepotu i sjaj tijekom cijelog dana ali i hidrataciju te zaštitu za mekane usne tijekom vrućih, ljetnih mjeseci. U bogatom asortimanu samo na policama KOZMA od sjajila za intenzivan sjaj, punoću ili pak postojanu boju svaka će KOZMO cura pronaći idealnu kombinaciju za svoje nezaboravno ljeto.
 
Ados lakovi u više od sto nijansi mogu se pronaći ekskluzivno u drogeriji KOZMO po cijeni od 19,99 kn, a Art de Lautrec sjajila 39,99 kn.
 
www.kozmo.hr