Browse By

OD DANAS U PAPAYI HTC DAY & NIGHT FESTIVAL !

U novaljskoj Papayi danas počinje HTC Day & Night. Na središnjoj pozornici paške ljepotice festival će otvoriti belgijski DJ Basto. Legendarni festival prepoznat je diljem svijeta a u idućih nekoliko dana od 15. – 19. Srpnja, uz Basta, nastupaju i Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.
 
Program HTC Day & Night festivala :
15.07.  Basto / 16.07. Thomas Gold / 17.07. Nicky Romero / 18.07. Dannic
 
BASTO je belgijski DJ specijaliziran za electro glazbu. Veliki svjetski mega hit Scream and Shout Britney Spears i Will.I.Am-a producirao je upravo ovaj belgijski čarobnjak. Karijeru je započeo 2005. pjesmom Rock with you koja mu je donijela slavu u Belgiji i Nizozemskoj. Greogory’s Team singl dospio je na top ljestvice diljem Europe, a nakon remikseva Kylie Minouge, Sandera Van Doorna te Moby-a, uz hit Again and again karijera mu kreće uzlaznom putanjom. Za večeras najavljuje nezaboravan provod u Papayi.
 
I ove, dvanaeste sezone, Papaya je omiljeno odredište mladih iz cijelog svijeta. Na legendarni HTC Day & Night festival svoj su dolazak najavili i brojni turisti iz Australije koji ove godine u Hrvatsku, pa i otok Pag, dolaze u rekordnim brojevima. Ulaznice za legendarni HTC Day & Night festival po cijeni od 275 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima-a od 08.03. (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr, ali se od večeras mogu kupiti i na blagajni kluba Papaya.