Browse By

Hrvatska DJ-ica postala residentica na Ibizi

Iako se prije samo tri tjedna vratila s Ibize na koju je otputovala kao hrvatska ambasadorica međunarodnog natječaja Burn Studios Residency, riječka DJ-ica Miss Soulfly (Marina Karamarko) krajem prošlog tjedna primila je poziv koji je u potpunosti promijenio njezin život i karijeru.
Poziv je stigao iz poznatog kluba Sankeys Ibiza, koji je nakon eliminacije Miss Soulfly u samom finalu natječaja ipak promijenio mišljenje, te su vodeće osobe kluba našu DJ-icu ipak odlučile zaposliti kao residenticu do kraja ljetne sezone 2013.  godine.
Marinin dom do kraja ljeta tako će postati DJ pult na Basement flooru, jednom od pet plesnih podija kultnog Sankeysa koji svoje korijene vuče iz britanskog Manchestera. Rezidenciju će dijeliti sa Steveom Lawlerom, Solomunom, Justinom Martinom, Claudeom Van Strokeom i ostalim poznatim imenima elektronske glazbene scene koja su dosad učvrstila svoje pozicije u ovom respektabilnom klubu.
Miss Soulfly uživa u prvom radnom tjednu na Ibizi, na koju se rado vratila usprkos činjenici da mora naglo promijeniti sve ljetne planove i otkazati niz nastupa u Hrvatskoj i regiji. „Od početka sam osjećala da je Sankeys moj drugi dom“, ističe naša pobjednica burn studios natječaja. „Oduševljena sam klubom, ozračjem, soundsystemom, svime za što se Sankeys zalaže“, zaključuje Miss Soulfly.
Sankeys u Velikoj Britaniji postoji od 1994. godine te ubrzo nakon otvaranja postaje jedna od okosnica razvoja elektronske glazbene scene na tom području. Bjork, Daft Punk, Moby i The Chemical Brothersi samo su neka od imena koja su gostovala u Sankeysu, koji je svoju produženu ruku na Ibizi dobio 2010. godine. Manchestersko sjedište kluba nedavno je zatvoreno zbog prevelike razlike u profitabilnosti obzirom na Ibizu, na koju je trenutno usmjerena pažnja vlasnika i voditelja programa.