Browse By

Zvijezda Berlin Callinga premijerno u Hrvatskoj

Festival koji se prošle godine sramežljivo došuljao na najživlju plažu jadranske obale, svoju drugu sezonu započinje kao jedan od najiščekivanijih ljetnih festivala u Hrvatskoj, te od 10. – 17. kolovoza pretvara plažu Zrće u epicentar house i techno scene. I sve to upakirano u jedinstveno iskustvo partijanja i putovanja.

Drugu godinu za redom Barrakud Festival, kroz 7 dana i 8 noći, na plažu Zrće na otoku Pagu dovodi neka od najboljih imena elektronskog svijeta. Među njima je zasigurno jedan od najiščekivanijih – velikan njemačke glazbene scene, Paul Kalkbrenner, koji ni nakon 17 godina stvaranja ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta. Nakon ogromnog uspjeha koji je polučio filmom Berlin Calling, u kojem je ostvario glavnu ulogu i napravio soundtrack, glavna je zvijezda na najpoznatijim svjetskim festivalima. Pridružit će mu se i techno stručnjak i bivša polovica Grammyjem nagrađivanog dvojca Deep Dish – Dubfire. Usijanoj atmosferi itekako će pridonijeti i deep house dama Nina Kraviz, a tu su i Ben Klock, Marcel Dettmann, The Martinez Brothers, Danny Daze, Ellen Allien, Carl Craig, Martin Buttrich i Kenny Larkin, imena koja nedvojbeno privlače istinske zaljubljenike u ovu vrstu glazbe.
Kulisa ovog jedinstvenog festivalskog iskustva su nezaobilazni klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso, a danonoćnu zabavu osigurat će After beach partyj  te večernji partyji,  praćeni  after partyjima i neizostavnim boat partyjima – formula koja garantira uspješno proveden godišnji odmor na Zrću.
U moru festivala na našem području organiziranih od strane britanskih promotora, Barrakud donosi dašak talijanske energije, vođene idejom o potpuno drugačijem ljetnom festivalu koji posjetiteljima uz glazbu nudi i sedmodnevni turistički aranžman. Broj party-trip aranžmana je ograničen, stoga se karta treba ugrabiti na vrijeme. Cijene aranžmana za ExYu regiju su i u ovom slučaju povoljnije nego za ostatak zemalja, te iznose 760,00 kn, a možete ih kupiti preko Eventima!
Da biste osjetili atmosferu s prošlogodišnjeg izdanja, tu je oficijalni After movie:
http://youtu.be/97R4wToIgWw

One thought on “Zvijezda Berlin Callinga premijerno u Hrvatskoj”

Comments are closed.