Browse By

House euforija u Bjelovaru uz Miss Mavrik i sexy plesačice sa Zrća

Bjelovarski klub Alcatraz nastavlja sa gostovanjima iz svijeta house glazbe, nakon neviđene euforije i atmosfere koju su prije mjesec dana priredili dvojac PlayOne. Ovaj put u subotu, 5. travnja iz prijestolnice elektronske glazbe Manchestera stiže prekrasna mulatkinja – Miss Mavrik.
Miss Mavrik nije samo DJ, već i producent, rezident na Ibizi pune 4 godine, te zaštitno lice na reklamama za renomirane lifestyle brendove. Počela je karijeru kao model, zatim je puno putovala po svijetu kao presenter za BBC, MTV, ITV i Ch4, što joj je i pomoglo u daljnjem razvoju DJ karijere. Uvijek je imala strast za house glazbu, te se od 2005. intenzivno posvetila DJ-iranju, počevši u pravim Londonskim underground klubovima, da bi uskoro vrtila i po svim najboljim svjetskim klubovima.
Drži rezidencije u Istambulu, Rimu, Londonu, Madridu, Moskvi, St. Tropezu, te svako ljeto posljednje 4 godine provodi radeći kao rezident na Ibizi u klubovima poput Pache, 360, The Egg, 24 i The Supperclub.
Od 2009. radi i na svojim vlastitim produkcijama, remixira single „Come my way“ za Tom Nevila i Stafford Brothers, te izdaje za cijenjenu britansku etiketu Toolroom Records.
Luda za glazbom od svojih malih nogu, te puna pozitivne energije, pokazat će Vam kako se partija u pravim Londonskim underground klubovima. A kako se partija u bjelovarskom Alcatrazu pogledajte u nastavku

Uz glavnu gošću za pult će još jedna dama – DJ Allegra iz Zagreba. Vizualni dio koreografije rade plesačice sa Zrća. Ulaznica je 20 kn u pretprodaji (caffe bar Špica i Carica), dok je na dan partya 30 kn.