Browse By

Nicky Romero: Jedan od najtraženijih DJ-a i producenata na Day&Night Festivalu

NAJBOLJI ljetni klub Mediterana na otvorenom te 23. najbolji klub na svijetu prema DJ MAG magazinu, novaljska Papaya, najavljuje novu uzbudljivu ljetnu sezonu 2014. S prvim danima proljeća mislima smo već u planiranju kako provesti ljeto, a iskustva govore kako vam ni ovog ljeta ne bi trebalo promaknuti barem nekoliko dana u novaljskoj ljepotici. Vrijeme je za nova ljetna uzbuđenja, nove turističke rekorde, ples uz vrhunsku glazbu vodećih svjetskih DJ-a.
Legendarni HTC Papaya & Day Night Festival prepoznat je diljem svijeta, a ovog će ljeta svoje čak osmo izdanje imati od  14. – 18. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupit će svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Alvaro, Showtek, Tommy Trash.
Program HTC Papaya & Day Night Festivala:
14.07.  Alvaro / 15.07. To be confirmed  / 16.07. Showtek  / 17.7. Nicky Romero / 18.07. Tommy Trash
“Papaya u mom srcu ima posebno mjesto. Iznova se vraćam, a nastupi u Papayi su jedni od mojih najdražih ljetnih nastupa. Pamtim i izlazak sunca iznad Velebita i krajolik koji izgleda poput Mjeseca, nezaboravno”, izjavio je Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a današnjice.“
ALVARO je nizozemski DJ koji u svega 4 godine osvaja klupsku scenu, a tek mu je 25 godina. Njegovoj brzo rastućoj slavi idu u prilog i nastupi na najvećim svjetskim manifestacijama poput Ultre u Miamiju, Tomorrow Land u Belgiji te Creamfields. Njegov rad prepoznaje i velikan Tiesto koji ga angažira za svoje turneje kao pratećeg DJ-a.
SHOWTEK je producentski dvojac, dva brata koji su svoju zajedničku strast pronašli u klupskoj glazbi. Gdje god da se pojave, u bilo kojem kutu svijeta njihovi su nastupi redom unaprijed rasprodani. U 2013. godini od strane glazbenih medija proglčašavani kao trenutno najvrući dvojac na elekronskoj sceni. Na produkciji i remixevima surađuju sa pop i r’n’b zvijezdana kao što je Chris Brown, a Billboard i MTV ih redovno svrstavaju u top 10 izvođača u dance kategorijama.
NICKY ROMERO je nizozemski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri surađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit Toulouse, a MTV ga te iste godine najavljuje kao mladu nadu elektronske glazbe. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje Highest new entry nagradom, te dolazi i na 17 mjesto ljestvice najboljih DJ-a svijeta. Singl “I could be the one” u suradnji s Aviicijem postiže velik uspjeh diljem svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom glazbeniku. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri.
TOMMY TRASH je DJ i producent sa nominacijom za prestižne nagrade Grammy i VMA te sa platinastim prodajama CD-a koje izdaje za doskografsku kuću Axtone, njegovog popularnog kolege Axwell-a (ex Swedish House Mafia). MTV i Rolling Stone stavljaju mu etiketu izvođača na kojeg morate obratiti pažnju u budućnosti. Ovo će mu biti premijerni nastup ovog ljeta u klubu Papaya.
Klub Papaya u prošloj su sezoni posjetili gosti iz čak 85 zemalja svijeta. Turistička Zajednica Grada Novalje ostvarila je nekoliko postotaka više dolazaka gostiju u odnosu na 2012. godinu. Sezona 2013. je trajala više od 100 dana, a za ovu godinu očekuju se i bolji rezultati.
Ulaznice za legendarni HTC Papaya & Day Night Festival po cijeni od 41 eur, a VIP ulaznice po cijeni od 77 eura. mogu se osigurati u Papaya web shopu: https://papaya.com.hr/festivals/2-htc-day-and-night-after-ultra-europe
Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na službenoj stranici:  www.papaya.com.hr