Browse By

Playboy zečica DJ Niki Belluci nastupa u srijedu na 3. rođendanu zagrebačkog Excelente Bara!

U srijedu 9. travnja zagrebački Excelente Bar slavi svoj 3. rođendan. Posebna gošća je mađarska house DJ-ica i Playboy zečica, prekrasna Niki Belucci
Zanimljivost vezana uz Niki poznata već i vrapcima na grani je da je prije DJ karijere radila kratko kao porno glumica, a prije toga bila je gimnastičarka. Sada je uspješna DJ-ica, redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija.
Prošlogodišnja zabava s Niki, proslava 2. rođendana kluba, trajala je dugo u noć i o njoj se pričalo danima… Tako je Excelente Bar odlučio uslišiti želje svojih gostiju i ponoviti tu senzacionalnu noć.
E01
Zagrijavanje za Niki odradit će afirmirani zagrebački DJ Robi Sliva, a za domaćinstvo su tu uvijek atraktivne hostese. Uz sve to na programu je i “fire show” barmena, tako da je zabava u srijedu u Excelente Baru zagarantirana.
Excelente Bar već neko vrijeme plijeni pažnju i znatiželjne poglede svojim ekskluzivnim i oku ugodnim izgledom. Smješten u poslovnoj zgradi u zagrebačkom naselju Voltino, lokal u kojem preko dana možete popiti piće i prelistati novine, kako u prekrasnom opuštajućem interijeru tako i na velikoj terasi, a svaku srijedu, petak i subotu će Vas iznenaditi novim partyem koji će biti početak vrućih ljetnih izlazaka. Privatan parking, prostrana terasa, odlična usluga, ekskluzivan interijer, VIP separei s mogućnošću potpune privatnosti, karakteristike su koje čine ovaj bar “izvrsnim”.
Odazovite se i Vi pozivu Excelente Bara i “zečice” Niki Belucci, pojavite se u srijedu od 21:00h u Excelente Baru i proslavite njegov 3. rođendan. Ulaz je slobodan, Vi ste pozvani da Vašim prisustvom uveličate ovo slavlje, a za rezervacije separea i dodatne informacije nazovite 095/ 7667 – 666.