Browse By

Hideout ne staje s line upom!

Iako mu je već sada, četiri mjeseca prije održavanja, broj izvođača osigurao status najvećeg ljetnog festivala, Hideoutu to ipak nije dovoljno! Odlučio je pojačati dosadašnji line up sa još dva dodatna izvođača, i to ne bilo koja! Radi se o George Fitzgeraldu i Shadow Childu koji svakim svojim novim nastupom stječu sve veći broj fanova. George Fitzgerald je svoj veliki proboj na elektronskoj sceni imao 2010. kada su pod Hot Flushom izašli njegovi singlovi Let Down i Weakness. Oko njegova dolaska smo vrlo uzbuđeni jer smo sigurni da će vas njegova fuzija melodičnog housea i garage zvuka bez iznimke osvojiti ovo ljeto na Hideoutu.
Dok je 2011. godine Fitzgerald već pokrenuo vlastiti label Man Make Music, Shadow Child je tek početkom 2012. pod okriljem Dirtybirda imao svoj uspješni prvijenac. Radilo se o stvari ‘String Thing’ koja najviše za svoj uspjeh može zahvaliti Eats Everything i Claude Von Strokeu u čijim je setovima dominirala. Od tada je krenuo njegov streloviti uspjeh i sve veći broj poklonika. Sumnjamo da ćete ostati imuni na njegovu viziju vocal housea.
Ako već nemate ulaznice za ovaj festival ljeta koji će se održati od 03.-05. srpnja možete ju kupiti preko sustava Eventim i to za domaće tržište specifičnoj cijeni od 430 kn.
www.hideoutfestival.com
www.facebook.com/hideout.exyu