Browse By

Funhouse – Patrick's night out u Aquariusu

Jeste li znali da se Festival sv. Patrika u Irskoj ove godine održava čak 4 dana (od 14. do 18. ožujka)? Sad znate i to. A znate li da se luda Funhouse ekipica pridružila veselim Ircima ove godine, pa će Patrik ove subote (16. ožujka 2013.) prošetati klubom Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu? Ma što “prošetati”! Doći će, nacvrcati se, veselo skakutati na odličnu mjuzu i zabaviti se sa svima u najboljem irskom štimungu u gradu. Patrik dolazi. Patrik izlazi. – Slijedi “Funhouse: Patrick’s night out”.
Ok. Po standardu ćemo vas prvo udaviti malom povijesnom lekcijom i nekoliko činjenica iz opće kulture kojima se onda možete pohvaliti dok laštite šank laktovima u iščekivanju nove runde za sebe i ekipicu ili “significant other” (tko zna…). – Sv. Patrik je onaj koji je pokrstio Irsku još krajem 4. odnosno početkom 5. stoljeća (da, da.. ima on ljeta i “staža”), a prve parade, festivali i veselice povodom obilježavanja njegovog dana počele su još 1737. godine u Bostonu, a kasnije su se proširile i dalje svijetom. Na dan Sv. Patrika sve se kiti u zeleno, curke i likovi izlaze u (pogodite!) zelenom, a sve to zato što je zelena boja simbol predivne, zelene Irske, ali i djeteline, pogotovo one s četiri lista koju svi tražimo, naganjamo i nadamo se jackpot-u na lotu kojeg ne igramo i to već sljedeći dan. Kaže se, ako netko na dan Sv. Patrika ne nosi zeleno, slobodno ga uštipni kao znak upozorenja (ostavljamo mašti na volju koga i gdje ćete uštipnut ili ne u klubu Aquarius u subotu na Funhouse-u). Iiii.. dosta za sad.
Jedno je sigurno… Patrikova večer biti će obojena u zeleno i proslavit ćemo je zajedno u klubu Aquarius A2 gdje će nas Patrik počastiti s dvije cuge za cijenu jedne do ponoći, a iza ponoći nam priprema i špica akcije sa zelenim (naravno) Becksom i Baby Guinessom. Ne budi kuler, ne budi baja, opiči nešto zeleno i zabavi se do kraja. Bolje da na sebe okačiš djetelinu, nego da propustiš priliku finu. – U znaku “Shamrocka” i sreće koju donosi sa sobom okupimo se još jednom na najluđoj clubbing večeri u gradu.
Patrik ne voli smrknuta lica, tišinu i komornu atmosferu, pa će se za ludi provod u zelenoj noći pobrinuti jednodnevno pripitomljeni hrvatski Irci, DJ-i: Martyn Negro i Mario Amarillo.
Luck of the Irish..? – Zašto ne! :) Vidimo se ove subote u klubu Aquarius od 23h.