Browse By

Hideout festival se bliži, tisuće Britanaca stiže na Zrće!


Među 100 imena elektronske glazbe je i trostruki dobitnik Grammya, DJ i producent čiji video spotovi imaju 100 milijuna pogleda, a koji je samo prošle godine imao preko 300 live nastupa  – Skrillex!
Još samo dva dana dijeli nas od početka najvećeg glazbenog festivala na Jadranu – Hideout Festivala na kojem će tisuće posjetitelja okupljeno na plaži Zrće puna četiri dana plesati na zvukove najvećih zvijezda elektronske glazbe današnjice.
Od 29. lipnja do 1. srpnja Hideout okupira klubove Aquarius, Papayu i Kalypso, u kojima će osim noću, glazba čuti i na dnevnim pool partijima između 14 i 20 sati. Sretnici s kartom za jedan od 16 party brodova ukrcavati će se svaki dan od 13 do 18 sati, a do 21 sat vraćati kako bi nastavili zabavu u jednoj od pet noćnih Arena.
Među 100 izvođača ovogodišnjeg Hideout Festivala jedan od naiščekivanijih je svakako Skrillex, DJ i producentska superzvijezda, koji je sa samo 24 godine dostigao status jednog od najtraženijih i najpoznatijih svjetskih glazbenih izvođača.
Ove godine Skrilex je nominiran za čak pet Grammy nagrada, od kojih je osvojio tri, MTV ga je pak 2011. godine proglasio najboljim izvođačem elektronske glazbe čime je prestigao i Davida Guettu, koji je završio na drugom mjestu. Skrillexa je čak i cijenjeni magazin Forbes uvrstio na svoju listu 100 najpoznatijih osoba 2012. godine.
Između brojnih nastupa, kojih će ove godine biti čak 322, Skrillex uspijeva naći vremena i za suradnju s bendovima poput Korna, njegove se pjesme vrte na Playstation igricama i u televizijskim reklamama, a njegovi stariji i cijenjeni kolege Skream oduševljen je njegovom energijom. Tu zvjezdanu energiju doživjet će i posjetitelji Hideout festivala u nedjelju 1. srpnja na Aquarius 1 stageu.
Uz Skrillexa na Zrće stižu  Chase & Status koji su već prvim albumom postali zvijezdesvima poznati Simian Mobile Disco, Tige kao DJ ikone,  Annie Mac i njen nevjerojatan glazbeni ukus BBC Radija 1, teLoco Dice, Seth Troxler, Erol Alkan, Skreama i SBTRKT, Benga i Art Departmenta, Ricardo Villalobos i mnogi drugi.
O kakvoj se ultimativnoj zabavi radi najviše govori činjenica da su ulaznice za britansko tržište bile rasprodane već dva i pol mjeseca prije početka festivala, a Hrvatska je i ove godine u Velikoj Britaniji proglašena hit destinacijom.
Manji broj ulaznica dostupan je još samo za posjetitelje iz ExYu regije po cijeni od 415kn u sustavu Eventima. Uz to novost su i dnevne ulaznice koje se mogu na samom ulazu kupiti po cijeni od 150 kuna.
Kakvu atmosferu možete očekivati na Hideout Festivalu pogledajte u ovom videu. Sve novosti možete pratiti na službenom Hideout ExYu Facebooku i Hideout ExYu Twitteru te na službenoj web stranici.