Browse By

Bibano Beach Club ovog petka otvara sezonu 2012.


Novo središte zabave Zadra i Dalmacije Bibano Beach Club ovog će petka otvoriti svoja vrata svim obožavateljima odlične plesne glazbe. Prekrasna plaža Punta u Bibinju spremna je za uzbudljivu ljetnu sezonu.
Tri nas dana dijele od uzbudljive ljetne sezone u Bibano Beach Clubu. Od ovog petka, 29. lipnja prekrasna plaža Punta postat će epicentrom plesnih glazbenih vibracija. Atraktivnim after beach partijima u terminu od 16 – 20 sati Bibano Beach Club nudi pravi glazbeni spektakl na otvorenom. Visoki produkcijski uvjeti, atraktivne plesačice te vrhunski ambijent garancija su dobrog provoda i novog kultnog mjesta specijaliziranog za nezaboravne After Beach partije u Zadru i okolici.
Novouređeni klub na plaži ugostit će I poznate svjetske DJ-e koji će plažu Punta u Bibinju pretvoriti u pravi plesni raj. Potvrđen je dolazak britanske DJ-ice Miss Mavrick koja će se po prvi puta predstaviti hrvatskoj publici 13. srpnja, a svjetska DJ zvijezda Thomas Gold obradovat će mnoge svojim plesnim hitovima 02. kolovoza 2012.
Prekrasna plaža Punta koja se nalazi tik do marine Dalmacija u Bibinju, nova je destinacija posjetitelja željnih vrhunske zabave. Blizina kristalno čistog Jadranskog mora i vrhunska glazba Bibanu daju šarm poput razvikanih svjetskih beach klubova Ibize i Miamia omiljenih kod mladih. Bibano Summer 2012. tijekom ljetne sezone donosi brojna glazbena iznenađenja, a svi after beach party programi slobodni su za sve posjetitelje.
Photo: Facebook