Browse By

Baloo beach club – veliko otvorenje novog beach cluba u Vodicama!


U subotu 30.06.2012. okreće se novi list u Jadranskom clubbingu. Otvara se Baloo! Sve najave i obećanja mogu biti samo pusta farsa ako nisu ispunjena zato Vas pozivamo- dođite i vidite o čemu se to priča! Veliko otvorenje Baloo-a!
Novi klub na obali popularnih Vodica smješten je na samoj šetnici iz centra Vodica prema Južnoj plaži, u hladovini borovine, samo par metara od mora. Prostire se na nešto više od tisuću kvadrata a svojim vizualnim identitetom sigurno neće podsjećati na ništa već viđeno diljem lijepe naše..sa svojih cca 350 sjedećih mjesta (stolovi za dnevno ispijanje kavice, stajaći stolovi, regularni i VIP separei na odvojenoj terasi) kojima se pridružuje i 100njak ležaljki (duplih sa baldahinima i onih za 1 osobu) na samoj plaži ispred Baloo-a, svačiji će ukus u svako doba dana (i noći) biti zadovoljen!
Dakle, počnite pakirati krpice jer očekuje vas tulum kakav se ne viđa često! Uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu kakvu može stvoriti samo DJ PHAT PHILLIE, na ovas očekuju i posebne poslastice: egzotične plesačice s ibize, fire show, MC Sunčica a uspjet ćete upoznati i Baloo resident ekipu s kojom ćemo se družiti cijelo ljeto: DJ POPOV, Baloo dancers & Baloo ladies!
*SPECIJALNA PONUDA: Iz Balooa najavljuju da na FB stranici možete saznati kako posebnu ali vrlo ograničenu poslasticu prilikom otvorenja kluba 30.6. (subota) koje uključuje: Dva noćenja (petak-subota) u ekskluzivnom smještaju Ville Matilde (App 2+2) , VIP separe na otvorenju i boca pjenušca Freixenet = 1.160 kn po ekipi, odnosno 290kn po osobi (ako vas je 4ero). vikend u kompleksu Ville Matilde, stol i bocu šampanjca- u paketu po specijalnim cijenama!
Pitate se što vas sve čeka ovoga ljeta u Baloou? Ono što će sigurno privući svakoga željnog ludog ljetnog “partijanja” je svakodnevni “after beach” program koji već u prvoj sezoni dovodi nekoliko zvučnih imena: tu su megapopularni FREEMASONS dok vas u popularnom “zagrebačkom tjednu” uoči Vodičke fešte, očekuje Baloo Summer dream festival, koji 3 dana zaredom dovodi Arno Costa, Latin Prince-a te DJ Phat Phillija zajedno sa mladim a već globalno popularnim bubnjarom Saša Mačekom!
Ipak, nije After beach varijanta jedino što Baloo nudi. Za pospance i oni koji su noć ranije “ružili” tu su svakodnevni “Anti hangover” programi- gdje se brzo i efikasno možete detoksicirati, zaplesati Aqua zumbu i uhvatiti malo boje u udobnim ležaljkama uz sviježe cijeđene sokove egzozotičnog voća dok će večernji program podsjećati na programe svjetski poznatih “all inclusive” kompleksa uz škole plesa, latinoameričke ritmove, žive instrumentaliste i free fingerfood za goste!