Browse By

Hartera7 festival: Osvoji ljeto ljubavi uz Tuborg


Tuborg poziva sve fanove da započnu dugo, vruće ljeto uz eksploziju kreativnih uradaka, a najoriginalnijem omogućava nezaboravno ljeto ljubavi na najboljem hrvatskom festivalu i jednom od najboljih malih festivala u Europi, Harteri.
Hartera festival, događanje koje se može podičiti titulom najboljeg hrvatskog festivala i jednog od 10 najboljih malih festivala u Europi, od 14. do 16. srpnja održat će se u staroj riječkoj tvornici papira. Vođen motom festivala omogućavanja ljeta ljubavi, Tuborg daje priliku najkreativnijim i najsretnijim fanovima da zajedno sa sedam svojih frendova dožive vruće ljeto ljubavi na sedmoj Harteri.

O čemu se zapravo radi? Na www.facebook.com/TuborgGreenBeat trenutno je u tijeku nagradni natječaj, a traže se kreativni uradci koji jednostavno pokazuju ljeto ljubavi. Na Tuborgovu  je Facebook stranicu tako potrebno postaviti fotografiju ili video klip te skupiti dovoljan broj lajkova da autoru tog uratka i njegovih sedam prijatelja omoguće ljeto ljubavi na Harteri. Postava materijala na Tuborgovu Facebook stranicu moguća je do 6. srpnja u 15 sati, a o pobjednicima natječaja odlučuju lajkovi i Tuborg žiri.
Ulog je velik – dva puta super provod za osam osoba – a sve informacije i pravila natječaja  mogu se pronaći na www.facebook.com/TuborgGreenBeat.
Sedma Hartera i ove će godine isporučiti količine zabave dovoljne za eksploziju svih osjetila, a festivalske će poslastice i ove godine biti servirane na Tuborgovoj glavnoj pozornici. Neki od onih koji su zasigurno garancija nezaboravnog ljeta ljubavi su Hercules and Love Affair, James Holden, Fairmont, Petar Dundov, Trentemoller, Nipplepeople, Brodinski, Feadz, Lollobrigida, Elemental i mnogi drugi.
Ove je godine uveden je i tzv. ‘Nulti dan’ 14. srpnja kada će riječane i njihove brojne goste zabavljati domaće snage predvođene Hladnim pivom.