Browse By

Hard2Core u klubu Gjuro 2

“Hard2Core” vraća tvrđi i prljaviji zvuk Zagrebu – hard-techno / hardcore program ovog se puta otkriva u novom ruhu. Party će se održati u petak, 1. ožujka 2013., pod okriljem programa “Urbani Petak”, u srcu Zagreba – klubu Gjuro 2, gdje je underground atmosfera zagarantirana. A kako bolje naglasiti da se radi o “XXL” izdanju programa nego najavom gostiju večeri.
Dark Force trio iz Rijeke će se predstaviti u Zagrebu po prvi put od svog osnivanja. Premijerno pojavljivanje i nastup održati će se u sklopu Hard2Core večeri. Ovaj trio tvore DJ Ogi (DJ, producent i vlasnik nekoliko techno i hardtechno izdavačkih kuća), Morbid (osnivač i frontman vodeće Hrvatsko/Njemačke extremne metal elite poznate pod nazivom “Gorthaur’s Wrath”), te Saša Vukosav (dugogodišnji bubnjar “Fathera” koji u nastupima kombinira akustične i električne bubnjeve). Njihov nastup je beskrupulozan, zastrašujuć i oduzima dah na svaki mogući način. Audio-vizualni spektakl koji oni prirede svojoj publici biti će moguć samo jednu večer u Zagrebu. Bez zavaravanja, pitanje je kad ćete ponovo moći ćuti ovaj trio i njihovu koncertno – live p.a. izvedbu u Zagrebu tako brzo jer “Dark Force” ima brzu uzlaznu putanju u svijetu glazbe, pa tako već sad mame poglede i pažnju publike, organizatora i općenito živih bića cijele Europe. Nastupaju 45-60 minuta BEZ prekida između pjesama.
hard core gjuro 1.2.2013.
Nije ni čudno što su nakon nastupa iscrpljeni, ali za Zagreb i Hard2Core pripremaju poseban nastup jer je ovo ipak premijera u glavnom gradu Lijepe naše. Hard, dark, metal, techno, koncert, očekujte sve.. očekujte neočekivano!
Bentech iz Mađarske će se po prvi puta predstaviti hrvatskoj publici. Ovaj mladi i perspektivni DJ i producent već žari i pali europskim gradovima, klubovima i festivalima, svira s velikanima hard-techno scene koji podržavaju njegov rad i na redovnoj bazi sviraju njegove trake, a njegova tehnika sviranja je na toliko zavidnom nivou da se mogu posramiti i brojni veterani iza pulta. – Bentech pozdravlja hrvatsku publiku unaprijed i “ispričava se” jer, kako sam kaže: “neću svirati ispod 160 BPM-a sigurno, pa nek ne zamjere oni u slabijoj kondiciji za plesanje i energično skakutanje na flooru dok lupa hard-techno”.
Osim navedenih premijernih gostovanja, na “XXL edition” Hard2Core-u svirati će i svi njegovi rezident DJ-evi: Mad As Hatter – koji će nas uvesti u večer svojim 100% vinyl techno setom, ovog puta s nešto mračnijim industrijskim prizvukom, Flame – kojeg smo imali prilike upoznati kao “divljaka večeri” dok lomi, žari, pali i krši sve pred sobom hardtechno i schranz DJ-setovima kojima je izgradio dobru reputaciju i van Hrvatske, te Blurix – osnivač Hard2Core programa i otac hardtechno scene novog doba.
Dark Force i Bentech dolaze u Zagreb na jednu posebnu Hard2Core večer – “XXL edition”. Sprema se audio-vizualni show za sve koji vole elektronski, techno, hardtechno, schranz, industrial, hardcore, metal zvuk. Pripremi te se za brzu i žestoku glazbu i za pakleni muskulfiber, te noć koju nećete zaboraviti. Pripremite se za Hard2Core i vidimo se u petak, 01.03.2013. od 22h u klubu Gjuro 2 u Zagrebu.