Browse By

Dan žena party by Mixtape District u Aquariusu

Dečki, taj dan nas ne zanima ništa što imate za reći; možete nam se pridružiti i plesati kako žene sviraju ili ostati doma i igrati Plejku, gledati nogomet ili što god već radite kada vas cura pusti na miru. Sasvim logično, taj dan Aquarius preuzimaju žene, i to ne jedna, ne dvije, nego tri pripadnice nježnijeg spola koje su, kao što ćete imati prilike vidjeti, sve samo ne nježne prema vašim džonovima, mišićima i bubnjićima.
Zovu se Tamara, Dina i Alex i zajedno čine Mixtape District – mashup program koji vam u istoj večeri donosi rnb, hip-hop, pop-rock-dance-svašta-nešto đumbus. Krećemo od, sada već davnih 90-ih, preko pjesama koje ste slušali u osnovnoj školi, sve do hitova koji su se tek pojavili na top ljestvicama – ne nužno tim redoslijedom! Ako se jako “puste s lanca”, cure vas možda nakratko provozaju i trash vodama, jer nema ništa bolje od malo Saše, Tina i Kedže u 3 ujutro kada ne znaš je l’ ti pjesma stvarno dobra ili si previše puta bio na šanku.
Za sve posjetitelje, nevezano kojeg su spola, imamo Mixtape medicu dobrodošlice da nam svi brže dođete u party raspoloženje. Ponesite dobru volju, a vi dečki možete ponijeti i neki cvijet u slučaju da vam netko zapne za oko, pokažite da kavalirstvo nije izumrlo.
Upad je 15 kn, a party počinje u 23h kada se otvaraju vrata kluba i show počinje.