Browse By

Hard2Core u Aquariusu


Hard2Core” strikes again! – Party će se održati u petak, 16.11.2012. u klubu Aquarius A1. Ovoga puta na repertoaru su samo tvrdi zvukovi – hard-techno, schranz i hardcore. Dakle, pred nama je Hard2Core večer u svom izvornom obliku, a nastupaju zločesti, brzi i nemilosrdni dječaci, rezidenti H2C-a: Flame i Blurix.
Krećemo s hardtechnom i kroz sve brže i žešće zvukove putujemo prema stanici hardcore-a kojim jurimo do krajnjeg odredišta.
Flame je poznat po svojim energičnim hardtechno / schranz nastupima kojima je kroz godine Diggarama serijala partyja razveseljavao vesele ravere, baš kao i na prvoj večeri Hard2Core programa gdje je zapalio atmosferu i ostavio nas bez riječi. – Što više reći nego “nastavak slijedi”.
Blurix je nestašni, ali ponosni sin Zagreba grada; DJ i producent, osnivač Hard2Core programa, Blurred Motion Records (prve zagrebačke hardtechno izdavačke kuće), kao i suosnivač internacionalno poznatog Diggarama net-labela i party organizacije u kojoj s prijateljem i kolegom DraCom tvori dinamični “Diggarama Team“. Od njega možemo očekivati…pa, možemo očekivati mnogo, i neće razočarati jer uvijek daje maksimum – bilo kroz tvrde, vatrene i brutalne setove koji “ruše zidove” i testiraju temelje klubova i plesnih podija; ili kroz svoje nastupe gdje ruši granice između DJa i publike, stapajući se s raverima kroz žar koji pokazuje pri samom sviranju. Njegovi produkcijski radovi danas krase setove brojnih velikana kao što su: DJ Ogi, Buchecha, Jason Little, Viper XXL, itd. Neke od izdavačkih kuća koje potpisuju njegove radove su: Predator Records, The Devils Rejects, Sounds Diabolic Records, Blurred Motion Records, Zimmer Records, Diggarama, itd.
Nastavljamo beskompromisno, brzo i žestoko. – 16.11.2012. uzlazna putanja zvuka je zagarantirana, kao i skakanje BPM-ova na brojaču kroz noć od 150 do bezumnih 200+, te hard-techno, schranz, industrial i hardcore zvukove. Vrata Aquarius A1 kluba se otvaraju i čarobna večer još jednog “Hard2Core” eventa počinje u 23h… i skačemo do zore.
– ime programa: HARD2CORE ( 50/50 edition with Blurix & Flame )
– klub: Aquarius A1
– datum: 16.11.2012. | petak
– upad: 20 / 30 kn
– svira se: hardtechno | schranz | hardcore
line-up:
* Blurix (Hard2Core / Diggarama / Blurred Motion Records)
* Flame (Hard2Core / Diggarama)