Browse By

DJ Fresh Jay i Darko Juranović D`Knock otvaraju studio i producentsku kuću LAS VEGASU, NEVADI – centru svjetskog show biznisa!


Hrvatski producentski tim PlayOne (Darko Juranović D`Knock, DJ Fresh Jay) u suradnji sa Zvonimirom Dusperom (Rei Noel), nastavljaju niz uspješnih projekata na inozemnoj sceni. Nakon singlova za Barabaru Tucker, Peter Granta, Mick Hucknalla (Simply Red), te niz remixeva za prvu ligu svjetskih izvođača lista novih projekata se širi. Uspješna produkcija spomenutog tima za himnu “Heal The World”, na kojoj gostuje oko 20 top svjetskih soul/house poput Jocelyn Brown, InayeDay, BarbareTucker, Chriss Willisa, Arethe Franklin i mnogih drugih., donijela je nove glazbene suradnje.
U toku je izrada tri pjesme za jedan od najjačih svjetskih house labelova Defected Records “. Novitet u produkciji PlayOne-a je činjenica da će se snažnim vokalnim dionicama soul zvijezda pridružiti i poznato ime iz svjetske Hip Hop scene, sa svojom Rap dionicom.
Velika novost, ali i plan koji su DJ Fresh Jay i Darko Juranović kuhali dugo, je preseljenje studija i baze u Las Vegas, apsolutni centar klubske glazbe, grad koji nosi epitet prijestolnice svjetskog show biznisa. Polako, ali sigurno bez preskakanja stepenica, na inicijativu DJ Fresh Jaya, došlo je do finalne realizacije cijele priče kupnjom vlastitog prostora u samom centru Vegasa. Cilj njihovog labela Liveinthemix music (www.liveinthemix.com) je raditi, ne samo za USA izvođače, već i našim taleniranim pjevačima, glazbenicima, DJ-ima i producentima otvoriti tržište. DJ Fresh Jay je već stacioniran u Nevadi, i krenuo je sa sređivanjem studija, dok će D`Knock dolaziti povremeno ovisno o projektima i radu kompanije. Dakle glazbene baze će biti u Zagrebu i Vegasu, što donosi širinu mogućnosti s obzirom na njihove projekte. U okviru matične diskografske distribucijske kuće u Hrvatskoj HIT RECORDS i matične producentske kompanije Svijet Produkcije, napravit će se selekcija kvalitetnih hrvatskih projekata, koji će imati automatsku mogućnost plasiranja na inozemnu scenu. Osim DJ Fresh Jay-a i D`Knocka kao vlasnika Liveinthemix Music labela, hrvatski producenti koji će aktivno sudjelovati u radu kompanije su Zvonimir Dusper, Slow Mo`T, te Kosta Radman.
Dusper također aktivno radi na vlastitom projektu Rei Noel, koji će imati inozemni plasman, te kompletnu izvršnu produkciju u okviru Liveinthemix music labela. S obzirom na sve navedeno DJ Fresh Jay i D`Knock poručuju : Svijet je malen za ljude sa vizijom…ne treba se ograničavati, niti prestati pokušavati. Mnogi su odustali jer su u startu odabrali sugestije “luzera” da je nemoguće. Cijeli život slušamo..nema šanse, brijete, fantazirate, pretjerujete. Ti ljudi i dalje to pričaju, a mi polako djelujemo. Nemojte se bojati, odustajati, zapuštati, slušati druge.
Uspjeli su samo oni koji su bili spemni na odricanja, borbu…oni koji su slušali svoje srce i bili dovoljno hrabri.