Browse By

Halloween party u utvrdi Punta Christo

Ove godine, povodom Noći vještica, 31. listopada, Urban Sounds organizira jedinstveni Halloween party u utvrdi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Početak je planiran za 18 sati, a kraj kad zadnji posjetitelj napusti utvrdu. Da bi priuštili vrhunsku zabavu, organizatori su priredili četiri floora s različitom elektronskom glazbom. Uz njih, organiziran je i after party floor s najžešćim afterom ikada.
Glavnim, techno floorom će vladati glavne zvijezde večeri, Psycho Devilsi i Minupren iz Njemačke. Psycho Devilsi su hardcore duo koji samom pojavom izazivaju spektakl. Uvijek zamaskirani, s posebnim stilom svakako su nešto novo na ovim prostorima. Minupren je vrlo cijenjen DJ hard techno glazbe. Nastupao je na brojnim festivalima i partyjima od kojih je posebno bitno naglasiti Nature One. Od domaćih snaga posebno treba izdvojiti trojac koji nosi techno scenu u svojoj okolini. Ogi, svjetski poznat DJ i producent, nositelj je riječke scene i njena alfa i omega. Zoky, jedini zagrebački hard techno DJ, doslovno se može nazvati legendom u Zagrebu. Make je jedan od rijetkih istarskih techno DJ-a i ujedno najpopularniji. Svima njima će warm up odraditi perspektivni mladi DJ iz Zadra, Simeon. Za vizualizacije i poseban ugođaj na ovom flooru je zadužen VJ Bionic iz Splita.
Na house flooru headliner je poznati riječki DJ Mark Ash. Svaka riječ o njemu je suvišna. Čovjek koji je nastupao na gotovo svim važnijim partyjima u okolnim zemljama i kod nas, te u pregršt klubova svakako je dobar razlog za sve house sladokusce. Uz njega će house floor nositi Rene Maker, također iskusni house DJ iz Zagreba. Podršku im rade domaće snage, Deep Marshall i Deenem,te mladi i perspektivni DJ iz Rovinja, BarZu.
Na drum and bass flooru nas očekuje LoopJunkies kolektiv kojeg čine DJ-i Implant i Golem, te VJ Xplode (4. član je Bionic na glavnom flooru). LoopJunkies su kolektiv koji uspješno promovira drum and bass u Dalmaciji. Često rade partyje i festivale, a poznati su po programu Karantena koji se odvija u splitskom klubu Kocka. Uz njih će nastupati član Collective Soundsa iz Zagreba, Toninho Pikulla.
Psy floor će biti poslastica za sve ljubitelje ove glazbe. U samoj jezgri utvrde ukrašene dekoracijama koje će pripremiti dečki iz Mars Rooma, suorganizatora ovog floora. DJ-i koji nastupaju na ovom flooru su Ganesh i Ready iz Zagreba te pulski trio Alen, Obeah i Cortez. Za vizualizacije se brine VJ Zeko.
Kao što je spomenuto, od 4 sata, nakon zatvaranja glavnog i dnb floora nas očekuje najžešći after party ikada. On će se odvijati u istom prostoru u kojem je bio drum and bass floor. Na njemu nastupaju hardcore manijaci Vialex Metamorph sa live svirkom, riječke hard techno nade, Fyuz i Cepo te zagrebački DJ Hadji. Svi koji prežive ovaj masakr i dočekaju kraj partyja organizator časti s pivom za put.
Pretprodaja ulaznica počela je u četvrtak, 22. listopada, a ulaznice po cijeni od 50 kuna moguće je nabaviti na prodajnim mjestima u Puli (kafići Red Carpet i Cuba Libre) te u Rijeci (na broj 095/875-5571) i Zagrebu (na brojeve 091/791 74 97 ili 098/168 7996).
Cijena ulaznice na ulazu je 70 kuna. Također, u suradnji s agencijom Collegium putovanja je organiziran prijevoz iz Rijeke dok prijevoz iz Zagreba odrađuje sama organizacija Urban Sounds.  (GLAS ISTRE)