Browse By

Ekskluzivna premijera spota sastava Studio Alektik 'Don’t destroy'

image001
U ponedjeljak 26. listopada moći ćete ekskluzivno pogledati spot novosadskog sastava Studio Alektik za pjesmu ‘Don’t destroy’. MTV je nedavno pokrenuo MTV Premijeru, format koji ekskluzivno predstavlja najnovije hitove iz regije. Tijekom sljedećeg tjedna spot Studio Alektik ‘Don’t destroy’ emitirat će se čak 40 puta. Ovakvim oblikom podrške MTV s licencom za emitiranje na području bivše Jugoslavije nastoji potaknuti i pomoći razvoju lokalne i regionalne glazbene scene.
Studio Alektik nastao je 9. veljače 2007. godine sa željom da na alternativan i ekstravagantan način utječe na redizajn lokalne glazbene scene i izvođenje klasične glazbe uopće. Spot za pjesmu ‘Don’t destroy’ prvi je video uradak benda, snimljen u listopadu ove godine. Spot je režirao Petar Pašić, redatelj poznat po filmu ‘Mi nismo anđeli 3: Rock’n’Roll uzvraća udarac’.
U nepune tri godine ovaj sastav nastupio je na preko 250 događaja među kojima vrijedi izdvojiti nastupe na Exit festivalu, Ferrara Buskers 2008, La Specia Aria festival 2009, tulumu u okviru Festivala u Cannesu, svečanostima na Španjolskom dvoru, Eurosongu u Beogradu…
Glazbu za pjesmu ‘Don’t destroy‘ napisala je Gabriella Benak a tekst potpisuje Aleksandra Berček. Ekskluzivna premijera bit će na MTV-u u  ponedeljak, 26. listopada u 20:00 sati.