Browse By

Armin Van Buuren po prvi put u Sloveniji

arminvanbuuren
Svjetski br.1 ponovno dolazi, a svi Vi kojima je Papaya bila pretijesna imate priliku uživati u zvuku najboljeg. U ljubljanskoj hali Tivoli nastupiti će u petak, 23. listopada sa ekskluzivnim 3-satnim setom.
Prisjetimo se, njegov nastup u klubu Papaya privukao je 5000 gostiju iz čak 50 različitih zemalja, a njegov nastup nalikovao je najvećim rock spektaklima koa što su U2, Madonna. Kao što je to bio slučaj i s Papayom, za Armina vlada izuzetan interes kako fanova tako i medija, a sama činjenica da je za njegov nastup u Ljubljani u samo 24 sata prodano više od 2000 ulaznica govori sama za sebe.
Armin Van Buuren
2003, 2004 i 2005 godine zasluženo osvaja treće mjesto na DJ Magazine 100 ljestvici. Armin navodi kako su fanovi i javnost najvažnije stvari za jednog DJ-a. Vrlo dobro shvaća važnost fanova, te im posvećuje puno pažnje a često ga možemo vidjeti kako potpisuje gotovo sve; vinile, majice, flyere, mobilne telefone pa čak i djelove tijela. Dvije godine za redom, 2007. i 2008.g. prestižni Dj Mag proglašava ga najboljim svjetskim Dj-em- njegove gaže rasprodane su diljem svijeta te su vezane za najveće svjetske manifestacije, stadione, hale, dvorane i parkove. Iza sebe ima preko 15 izdanih studijskih albuma te kompilacija. Vlasnik je najvećih svjetskih glazbenih priznanja, a njegovu radio emisiju slušaju i deseci milijuna ljudi. Poznat je i po najzahtjevnijim i najskupljim tehničkim ugovorima, a privatni avioni su sastavni dio njihovih ugovora. ON je jedan od kreatora današnje scene te vladar glazbenih top ljestvica. Armin je najbolji svjetski Dj i producent.
PRIJEVOZ (AUTOBUS)+ ULAZNICA ZA TRIBINE = 69EUR
Klub Papaya kao brand i podrška njegovom nastupu prisutna je i na ovom velikom događaju, a u suradnji sa Supra Music organizira polazak iz Zagreba! Pridružite se Papayinoj ekspediciji koja će 23. listopada krenuti sa zagrebačkog velesajma u 18h. Povratak iz Ljubljane prema Zagrebu je u 06.30h s parkirališta hale Tivoli. Ulaznice dostupne u svim poslovnicama eventima ili na www.eventim.hr – za više informacija posjetite www.arminvanbuuren.si.