Browse By

Grupa VANILLAZ Izazvana DA SE ZALIJe KANTOM LEDENE VODE

Poznati diljem svijeta sudjeluju u ALS Ice Bucket Challenge kampanji, a na popularni trend izazvani su i poznati hrvati! Zalijevanje kantom ledene vode u Lijepoj našoj pokrenula je ekipa Enter Zagreba, a nimalo ugodan izazov hrabro je ispunila radijska voditeljica Enter Jutra Aleksandra Milinković.
 
„Pravilo kampanje je kada te netko nominira imaš izbor prihvatiti ili odbiti izazov, a kada znaš da to jedno zalijevanje kantom hladne vode pridonosi tome da se sakupi novac za daljnje istraživanje i osvijesti ljude u borbi protiv teške bolesti amiotrofične lateralne skleroze, onda to stvarno nije problem. Ako nisu odbili Bill Gates i Justin Timberlake, tko sam ja da odbijem izazov J– otkrila je Aleksandra Milinković.
 
Hrabra Aleksandra dugo je promišljala koga sljedećeg izazvati, a težak izbor pao je na bacačicu diska Sandru Perković, radijskog voditelja Ivana Vukušića i DJ dvojac Vanillaz.
ALS Ice Bucket Challenge pravila su jednostavna – svaka osoba koja se zalije ledenom vodom ima pravo izazvati još tri osobe da naprave isto. U slučaju da izazvana osoba odbije sudjelovati mora donirati novčani iznos za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze. Cilj ove kampanje, u kojoj sudjeluju svi od Justina Timberlakea preko Marka Zuckerberga i Bill Gatesa do Nickya Romera je podići svijest o bolesti i prikupiti novac za daljnje istraživanje amiotrofične lateralne skleroze.
 
Koliko su hrabri Sandra Perković, Ivan Vukušić i DJ dvojac Vanillaz saznat ćemo u naredna 24 sata koliko imaju da prihvate ili odbiju ovo „ugodno“ rashlađenje u vrućim ljetnim mjesecima.
 
Prvi hrvatski Ice Bucket Challenge možete pogledati na linku
 
https://www.facebook.com/photo.php?v=341108252714929&set=vb.248766268615795&type=2&theater
 
Enter Zagreb – samo hitovi!