Browse By

Bogat kolovoz u Papayi za kraj sezone!

Najekskluzivniji brazilski festival elektronske glazbe Paradise Weekend inačicu svojeg europskog izdanja po drugi je puta održao prošloga tjedna na hrvatskoj obali u klubu Papaya. Festival je otvorio brazilski broj 1 DJ i producent Mario Fischetti, a u sklopu festivala nastupili su i mladi DJ Julian Jordan te popularni DJ dvojac Nari&Milani. S omiljenim brazilskim festivalom, klub Papaya surađuje već dvije godine na promoviranju Hrvatske u Brazilu što je rezultiralo i dolaskom brazilskih turista na plažu Zrće. Tako je odmah po završetku Paradise Weekend-a započeo Electrobeach Music Festival Croatia u suradnji sa francuskim kolegama iz Destination Clubbing-a. Electrobeach music festival najpoznatiji je francuski festival elektronske glazbe u sklopu kojega tijekom dva festivalska dana nastupi preko 30 top svjetskih DJ imena. U hrvatskom izdanju festivala 2014., kao i u francuskom, festival je otvorio jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice Sander van Doorn. Nakon Sandera, hrvatski su klub osvojili Bingo Playersi, Deorro, VINAI i Sick Individuals koji su ispunili Papayu do posljednjeg mjesta.
Ovih dana će omiljenu hrvatsku party plažu zapljusnuti val dobro raspoloženih Talijana na trećem i najvećem do sada izdanju Barrakud festivala! U sklopu Barrakud festivala nastupit će Paul Kalkbrenner, Sven Väth, Dubfire, Ellen Allien ali i Maceo Plexa, Guy Gerbera, Art Department i mnoga druga imena koja gostuju na hrvatskoj plaži Zrće od 9. do 16. kolovoza 2014.
 https://www.youtube.com/watch?v=_hUQYPRyw9g
Odabir plaže Zrće kao mjesta na kojemu će navedeni svjetski poznati organizatori promovirati svoj brand još jedan je dokaz o svjetskoj reputaciji koju je najpoznatija plaža Hrvatske dosegla tijekom posljednjih nekoliko godina.