Browse By

Green Gold Summer Fest 2014!

Jeste li spremni za ljeto o kojem će se pričati?
Green Gold Club vam sa zadovoljstvom predstavlja krunu ovogodišnje klupske scene i najveći party spektakl u gradu pod Sljemenom – Green Gold Summer Fest 2014.!
Spektakularni party, čarobni performeri i neodoljivo glazbeno zadovoljstvo, svaku subotu od svibnja do srpnja pretvaraju u jedinstveni festival na jednom mjesto!
Neograničeno zadovoljstvo počinje naredne subote 10. svibnja uz DJ Danny Wadea i ‘Extraordinary event’! U sklopu Pacha Ibiza svjetske turneje jedan od najmlađih i najperspektivnijih svjetskih DJ-a nastupa u najboljim svjetskim klubovima, pa tako i u zagrebačkom Green Gold Club-u. Danny Wade svirao je uz najveća svjetska imena DJ scene Davida Guettu, Martina Solviega, Boba Sinclara, Chuckiea, Dada Life, Nickya Romera i Diplo. Subotnju večer 10.05., http://goo.gl/7dWnmE i otvorenje Summer Festa dodatno će začiniti čarobne plesačice s Ibize i zapanjujući LED roboti koji će vladati publikom.
Sredina svibnja 17.05., rezervirana je za La Fiesta Party uz jedne od ponajboljih svjetskih umjetnika na šipci Anastasiu Sokolovu i Dmitrya Politova, te  španjolsku glazbenu superzvijezdu Nalayau Brown.Vatrena pjevačica s Tenerifea, nakon godinu dana ponovno stiže u Green Gold Club. Sjetit će te se njenog spektakularnog nastupa u sklopu najvećeg svjetskog partya SuperMartXea. Nalayu ne treba posebno predstavljati, dovoljno je reći kako je nastupala sa najvećim svjetskim imenima kao što su Lady Gaga, Paris Hilton, Dennis Rodman, Roberto Cavalli, Dj Metzker ili Dj Bob Sinclair.
Kraj svibnja 24.05. dočekat ćemo uz naše uvijek drage gošće, energične i raskošne ljepotice DJ Duo Diamonds.
Party priča nastavlja i tijekom cijelog lipnja. Već 07.06. u goste nam stiže pariški DJ fenomen i dvojac JIDAX uz ‘The Queen of Dance’ Taru McDonald!
Uz još jedan nezaboravan glazbeno umjetnički spektakl neodoljivog sadržaja ‘La fiesta party’ zabavljat ćemo se 14. lipnja.

Na svojim kalendarima posebno zaokružite 28.lipnja jer u Green Gold Club iz Nizozemske stiže nevjerovatni trojac Shermanology http://goo.gl/KUGDre!
Kao što znate, šećer je uvijek na kraju, a finalni party Summer Fest 2014.-e bit će 05. srpnja uz Green Gold Performance party!
Zakoračite u zagrebačko ljeto uz Green Gold Club i Summer Fest 2014., vjerujemo kako smo Vam pružili dovoljno razloga za to!
Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto za jedan od partya i pratite nas putem web-a greengoldclub.com.hr iPhone ili Android aplikacija.