Browse By

Freilauf predstavlja La Fleur


Sanna La Fleur Engdahl alias “La Fleur” je strastvena DJ-ka i odavno se etablirala na sceni bez da pokaže sisu. Odrasla je na plesnom podiju te stoga točno zna kakvim zvukom oduševiti publiku. Nije slučajno međunarodno aktivna i stalna gošća, odnosno voditeljica najjače skandinavske emisije za elektronsku plesnu glazbu “P3Dans” švedskog državnog radija. Povrh toga “La Fleur” je stručnjak u poroti za paneuropsko DJ natjecanje “Next Girl DJ”.
Imala je prilično zanimljiv razvoj karijere, pogotovo ako se uzme u obzir da je rođena šveđanka započela poslovnu putanju kao diplomirana farmaceutkinja i plesačica baleta. Iz profesionalne plesačice je izrasla u DJ-ku, iz farmaceutke u remikserku, iz glazboljupke u glazbenicu.

Freilauf with La Fleur
ponedjeljak, 31.10.2011 | 22:30 sati | Masters Zagreb
upad: 40kn

Uz predanost zanatu i s uhom za plesni podij, švedska DJ-ka je uzdrmala redove Stockholmske scene i pokrenula vlastitu klupsku noć. Također je vlasnica etikete “Powerplant”, miljenica poznatog Whatpeopleplay portala, Mixmaga i poznatih selektora na BBC-u, što samo po sebi govori o njenim vrlinama.

Zarazan, organski zvuk kojim se služi te nekoliko zanimljivih izdanja za vlastitu etiketu, među kojima je primjerice “Flowehead EP”, katapultirali su je u najjače klubove diljem svijeta među kojima su Panoramabar, Fabric itd.
Ona je nedvojbeno karakter koji treba držati na oku, a nastupit će na Freilaufu u zagrebačkom klubu Masters zajedno sa starim liscem Encom Kernom i domaćinom Jogarde-om.