Browse By

Hed Kandi rasturio zagrebačku Shamballu!


Ako je itko ikako pomislio da ima opravdan razlog sto sinoć nije bio i plesao u zagrebačkom klubu Shamballa pogriješio je! Atmosfera koju je svojim nastupom britanska skupina HED KANDI izazvala na plesnom podiju blago bi se mogla nazvati ‘euforičnom’ i ‘spektakularnom’.
Više od 1.500 posjetitelja plesalo je uz ritmove britanskog DJ kolektiva, a sve u sklopu party večeri PARTY UNITED. Među posjetiteljima naravno nije nedostajalo niti poznatih lica! Uz Hed Kendy plesali su glazbenica Lana Klingor, modni bloger Neven Ciganović, manekenke Iva Jerković i Aleksandra Grdić te brojni drugi, znani i neznani…

GALERIJA: Hed Kandi rasturio zagrebačku Shamballu!

Hed Kandi je jedna od najpoznatijih nezavisnih britanskih izdavačkih kuća za disco i sexy house zvuk. Osnovana je 1999. godine, a do sada je izbacila nekoliko stotina CD kompilacija koje mixaju najbolji svjetski DJ-i.
Sve kompilacije krasi izuzetan dizajn gdje je u prvom planu uvijek ljepši spol, a u skladu s tim, posebno za ovu prigodu bio je preuređen i prostor zagrebačkog kluba Shamballa.
Usporedno s izdanjima napravili su uspješni brand čije klupske večeri su rasprodane svuda po svijetu. Nakon klupskih večeri otvorili su i lanac klubova na najprestižnijim svjetskim (party) destinacijama – Miami, St. Tropes, LA, NY, ….