Browse By

Fedde Le Grand u Shamballi!


U petak 07.10. u Shamballi na FreSh programu gostuje jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenih producenta i DJ-a na svijetu – FEDDE LE GRAND. FreSh program tog će se tjedna održati iznimno u petak, a ne u subotu zbog prebookiranosti Fedde le Granda i njegove nemogućnosti da nastupi ikoju subotu ove godine.
Fedde le Grand, nizozemski je DJ i producent, tvorac brojnih planetarno popularnih hitova poput „Put Your Hands Up 4 Detroit“, „Let Me Think About It“, „The Creeps“, „Let Me Be Real“, „Runnin’“, „So Much Love“ i mnogih drugih, kao i po stalnoj suradnji s prijateljem i kolegom Funkermanom iz koje se suradnje stvorio i popularan hit „Speed Up“. Funkermana ćete također ove godine imati prilike uživo poslušati u Shamballi…

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva.

Uz fenomenalnog Fedde le Granda, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zagrijati i sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.
Pretprodaja ulaznica: Shamballa Club Zagreb, Eventim.hr (od ponedjeljka 26.9.), Shamballini promotori, …
– Za rezervacije i dodatne informacije, javite se promotorima ili nazovite 099/721 7777.