Browse By

Freemasonsi konačno u Osijeku!

Poznati Freemasonsi trebali su posjetiti Osijek u travnju, ali problemi koji su obuhvatili europski zračni promet nisu to omogućili. Zamjenu za službeni Osječko WLM Fest 2010 warm up party organizatori su uspjeli vrlo brzo pronaći. Naime, nastupio je sve popularniji Beograđanin Gramophonedzie, koji je rasplesao osječki klub Bastion i vrlo brzo razveselio publiku. Konačno, nakon dodatnih pregovora, dogovoren je drugi datum eventa uz popularni britanski duo – petak, 14. svibnja. Budući da je razlika između prethodnog i novog datuma gotovo mjesec dana, temperatura zraka u svibnju trebala bi omogućiti realizaciju ovog eventa na prostranoj terasi kluba Bastion u Osijeku. Uz glavne goste nastupaju još Omer,Marko Felinger i Marc Times, a početak je u 21h. U slučaju lošijih vremenskih uvjeta, party će se održati u zatvorenom prostoru kluba Bastion.
Ulaznice za party se još uvijek mogu kupiti u pretprodaji, po cijeni od 80kn. Ulaznica na dan eventa iznositi će 100kn. Svi koji su ulaznice kupili za prvi određeni datum (17.04.), nemaju razloga za brigu, jer su im ulaznice važeće. Isto vrijedi za dogovorene novinarske akreditacije i dobitnike ulaznica na nagradnim igrama.

Podsjećamo, veliki party uz Freemasonse samo je zagrijavanje za veliki trodnevni festival – Osječko WLM Fest 2010, koji se održava od 17. do 19. lipnja u osječkoj Tvrđi, na dva floora (Electro i Rock/Punk). Iz mnoštva potvrđenih imena za festival izdvajamo predstavnike elektronskih zvukova – Tom Novy, Marshall Jefferson, Barbara Tucker, Gramophonedzie, Kiril Džajkovski, ali i neke od bandova – Dubioza Kolektiv, Debeli Precjednik, Psihomodo Pop, The Bayonets, FOB, Kud Idijoti.
Freemasons – pretprodaja ulaznica:
Osijek: Cafe du Journal, CD Shop Dancing Bear (pothodnik) V.O.O.D.O.O. Underground Shop / Đakovo: Novi Radio / Valpovo: Masai / Vukovar: Caffe Bar Tao / Darda: Svik 90 / Našice: Bricks Pub
Linkovi:
http://www.myspace.com/welovemusicosijek
http://www.myspace.com/nightclubbastion