Browse By

David Guetta u Areni: Prodano više od 10.000 ulaznica!


Tuborg Green Beat bit će prvi elektronski događaj u zagrebačkoj Areni, a zahvaljujući nastupu Davida Guette bit će i najveće elektronsko događanja ikada održano u Hrvatskoj. Naime, u ovom je trenutku prodano  više od 10.000 ulaznica za Guettin nastup u zagrebačkoj Areni 22. svibnja,  a svi V.I.P stolovi i lože su rasprodani.
Da će nastup Davida Guette na Tuborg Green Beatu bit veliki događaj, moglo se pretpostaviti već prilikom najave događanja.  No, u posljednjih se nekoliko tjedana u Hrvatskoj razvila prava guettomanija, a interes publike nadišao je sva očekivanja. Naime, u ovom je trenutku prodano  više od 10.000 ulaznica za Guettin nastup u zagrebačkoj Areni 22. svibnja,  a svi V.I.P stolovi i lože su rasprodani.
Razlog te guettomanije mogao se vidjeti prošle subote u beogradskoj Areni gdje je Guetta u trans bacio 15.000 posjetitelja. Neobjašnjiv je taj utjecaj i kontakt koji s publikom ima Guetta, ali u Beogradu su tri generacije plesale uz njegovu glazbu i pozitivne vibracije koje je slao s pozornice. U svakom slučaju, vrhunska će produkcija Arenu  22. svibnja pretvoriti u veliku plesnu pozornicu, a The World is Mine,  When Love Takes Over, One love, Sexy Chick i mnogi drugi Guettini hitovi Hrvatima će poslati poruku ljubavi. Tuborg Green Beat bit će prvi elektronski događaj u zagrebačkoj Areni, a zahvaljujući nastupu Davida Guette bit će i najveće elektronsko događanja ikada održano u Hrvatskoj.
Ulaznice se za zagrebački spektakl, po cijeni od 280,00 kuna za parter te 250,00 kuna za tribine, mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima. U  sklopu Tuborgove akcije Nemoj piti i voziti! ulaznice za Tuborg Green Beat David Guetta vrijede i kao karte za zagrebački javni prijevoz, i to od 16 sati 22. svibnja do 4 sata 23. svibnja.