Browse By

We Love Music Osijek: Kyau & Albert u Bastionu!

We Love Music nastavlja s organizacijom atraktivnih elektronskih evenata, a ovoga puta došao je red na jedan event koji će najviše privući pažnju ljubitelja trance glazbe. Naime, nakon fantastične večeri uz Rusella Smalla iz legendarnog dvojca Freemasons, klub Bastion na svojoj terasi ugostiti će njemački dvojac Kyau & Albert, dva dana nakon njihovog nastupa u zagrebačkom klubu Aquarius.
Ralph Kyau i Steven Moebius Albert na sceni su od 1995. godine, te su od tada nerazdvojni paket koji je ostavio dubok trag na trance sceni u Europi, ali i ostatku svijeta. Golem utjecaj i doprinos sceni ostvaren je kroz njihovu izdavačku kuću, Euphonic Records, koja je sjedište velikih trance imena današnjice: Ronski Speed, Stoneface & Terminal, Sonorous, Mirco De Govia i Marc Marberg. Također, izdanja na Euphonic Records potpisuju i Armin van Buuren i Above & Beyond. Euphonic je od svog osnutka (1997. godine) kroz godine vrlo brzo izrastao u brand i sinonim za kvalitetan trance zvuk, te do sada broji preko 115 izdanja.

Osijek je do sada imao priliku ugostiti jednog člana Euphonic ekipe (Ronski Speed , 2007. godine), a sada je vrijeme za event uz pionire elektronske glazbe i začetnike Euphonic priče, koji iza sebe imaju mnoštvo hitova i izdanja: Velvet Morning, Made Of Sun, Megashira, Kiksu, Not With You, Outside, 7Skies, Are You Fine?, Walk Down te mnogi drugi uradci ovih zanimljivih producenata.
We Love Music with Kyau & Albert party se održava u petak, 4. lipnja, na terasi kluba Bastion, a uz glavne goste nastupa još Elyksir iz Slovenije, te domaći trance sastav – Marko Felinger i Skyjack. Cijena ulaznice iznositi će simboličnih 20kn prije ponoći, te 40kn poslije.
NAGRADNA IGRA:
Brija Dot Com poklanja dvije  ulaznice za party WLM with Kyau & Albert! Pošalji mail sa podacima na sms@brija.com i osvoji ulaznicu!

Info:
http://www.myspace.com/nightclubbastion
http://www.kyauandalbert.com
http://www.elyksir.net
http://www.myspace.com/markofelinger
http://www.myspace.com/djskyjack