Browse By

Foto: Nervo u Mansionu za pamćenje

nervo
Sestre Mim i Liv Nervo sinoćnjim su nastupom za pamćenje u prepunom Mansionu otvorile novu sezonu zagrebačkog kluba. Party koji je bio više nalik koncertu rock zvijezda otvorio je nove granice zabave. Zagreb je željan vrhunskih svjetskih DJ-a.
Multitalentirane, prelijepe australske DJ-ice Mim i Liv Nervo sinoć su otvorile novu sezonu zagrebačkog Mansiona. Energičnim nastupom za pamćenje otvorile su nove vidike zabave u Zagrebu. Nastup u prepunom klubu započele su vlastitim velikim hitom We Are All No One, a publika je sve do kraja nastupa pjevajući podržavala prelijepe Australke.

PHOTO:

«Uoči dolaska kolege su nam pričale o hrvatskoj publici i koliko vole glazbu i party, no ovo što smo sinoć doživjele u Mansionu pamtit ćemo cijeli život. Ovo je bio jedan od naših najdražih nastupa. Publika je nevjerojatna. Hvala Zagrebe.» izjavila je Mim Nervo nakon nastupa.
Sestre Nervo na scenu su stupile 2011. godine i od tada se vrtoglavo penju prema TOP DJ-ima svijeta. Ameriku su oduševile otvarajući turneju Britney Spears i Nicki Minaj Femme Fatale. Posljednje dvije godine iz dana u dan nastupaju u vodećim klupskim i festivalskim destinacijama uključujući Electric Daisy, Lollapalooza, Toomorowland, Ultra i Winter Music Conference. Posljednjih su tjedana na Ibizi gdje sviraju uz bok britanskoj legendi Pete Tongu. Talent sestara Nervo uljučuje i tekstove za brojne hitove Kylie Minogue, The Pussycat Dollas, Jennifer Hudson i Nicole Scherzinger. Kao tekstopisci veliki uspjeh postižu sudjelujući u stvaranju svjetskog megahita Davida Guette feat. Kelly Rowland When Love Takes Over. Uz stvaranje i reproduciranje glazbe sestre Nervo zamjećene su i radio i TV voditeljice.
Nastupom prelijepih sestara Nervo Mansion je najavio još jednu nezaboravnu jesensko zimsku sezonu. Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr.