Browse By

Dan "Otvorenih vrata" na SAE Institutu Beograd!

SAE Institut Beograd, dio internacionalne mreže fakulteta iz područja digitalnih medija koje obuhvaćaju Audio Inženjering, Digitalnu Filmsku Produkciju, Web&Multimediju i 3D animaciju, najavljuje dan “Otvorenih vrata” u subotu (22.9.) od 14-17h, u Čika Ljubinoj ulici broj 8 u Beogradu.
“Otvorena vrata” SAE Instituta Beograd predstavljaju odličnu priliku da se upoznate sa jedinstvenim edukativnim SAE programima koji omogućuju akademsku diplomu (Bachelor of Arts) priznatu u cijelom svijetu i to za samo dvije godine školovanja. Također, čujete razloge zbog čega se više desetina tisuća studenata širom svijeta odlučilo baš za SAE Institut, vodeći centar obrazovanja u području digitalno-kreativnih medija.
“Ovaj dan je prilika da se upoznamo sa mladim kreativnim ljudima i damo im korisne savjete kako da koriste prednosti tehnologije, ali samo kako bi je prevazišli. Svaka oblast kojom se bavimo treba da bude raskrsnica umjetnosti, zanata i nauke, dok se kretaivni rezultat nalazi u glavama naših budućih brucoša.” – ističe profesor Darko Veličkovski, šef katedre za Audio Inženjering. Sve informacije na www.belgrade.sae.edu.