Browse By

Fort Heineken dovodi Derricka Maya u šibensku tvrđavu sv. Nikole

Derrick May
Još od Heineken Thirsta 2005. u Hrvatskoj (globalne potrage za najboljim mladim DJ nadama), Heineken Thirst Studija 2007., gdje je projekt doveden na viši nivo predstavljanjem mladih muzičkih producenata, pa do Heineken Green Room Session – niza posebnih muzičkih doživljaja, Heineken je potvrdio svoju poziciju u svijetu muzike dovodeći najbolje partije hrvatskoj publici. Priča se nastavlja ovo ljeto s Heineken glazbenim ljetnim aktivnostima duž obale, a kulminacija se očekuje na Fort Heineken događaju gdje će nastupiti Derrick May. Party će se održati 14. kolovoza u tvrđavi Sv. Nikole na otočiću Ljuljevac u blizini Šibenika.
Za sve koji su propustili ljetne partije na našoj obali i one koji još uvijek traže onaj poseban ljetni doživljaj, Fort Heineken 14. kolovoza sprema pravo osvježenje. Na posebnoj lokaciji, u tvrđavi sv. Nikole, kulturnom spomeniku nulte kategorije na otočiću Ljuljevcu u blizini Šibenika održat će se Fort Heineken party na kojem nastupa pionir techno glazbe Derrick May.
tvrdavaSv Nikola
Prostor impresivne tvrđave sv. Nikole sagrađene sredinom 16.st. osigurat će jedinstven ambijent za vrhunski party ove sezone. Tvrđava je radi svog impozantnog izgleda i veličine tijekom stoljeća čuvala Šibenik s morske strane. Fort Heineken postavlja izazov za osvajanje tvrđave: partijajte na neobičnoj lokaciji uz Heineken i Derricka May-a.
Derrick May, poznat i kao Mayday ili Rhythim is Rhythim,  rođen je 1963. godine u Detroitu (SAD) i vrlo je rano počeo istraživati elektroničku glazbu. Karijeru je započeo 1987. godine objavom albuma Nude Photo kojim je doprinio razvoju techno scene u Detroitu. Godinu dana kasnije objavljuje singl Strings of Life, koji se smatra klasikom techno glazbe.
Atmosferu prije May-evog nastupa predviđenog poslije ponoći u tvrđavi sv. Nikole zagrijavaju domaći DJ-i, Pero FullHouse i Stipe. Fort Heineken i vrhunski party oživljavaju impresivan prostor renesansne tvrđave i pozivaju sve ljubitelje najinternacionalnijeg piva na svijetu – Heinekena – kao i poklonike dobre glazbe da postanu dio jedinstvenog događaja.
Ulaznice za party po cijeni od 100,00 kuna moći će se nabaviti na Tvrđavi. Važno je napomenuti da je u cijenu ulaznice uključen prijevoz brodićem do tvrđave sv. Nikole i to prema sljedećem rasporedu: brodić kreće s mola Krke u Šibeniku u 23:30 i 00:30h; s mola Martinska kod Instituta (za posjetitelje iz pravca Splita) i s mola Jadrija (za posjetitelje iz pravca Zadra) polasci su non stop od 22h. Kartu kako do otoka i više informacija potražite na www.heineken.com.hr.