Browse By

Narany zatvorila MTV Clubbing Zone Festival u Papayi

Narany
Festival elektroneske glazbe MTV Clubbing Zone privukao dvadeset tisuća ljudi u Papayu tijekom četiri dana. Hrvatski i svjetski jet set plesao uz glazbu Tiesta, Arnoa Costa, Chrisa Lakea i Narany. Nastupom hrvatske pjevačice Narany sinoć je u novaljskom klubu Papaya završio MTV Clubbing Zone festival. Tijekom četiri festivalska dana kroz klub Papaya je prošlo dvadesetak tisuća gostiju željnih dobre zabave.
Najtraženiji DJ svijeta današnjice Tiesto oduševio je prisutne četverosatnim glazbenim setom tijekom kojeg je svirao neke od svojih najvećih hitova. Upravo će ovogodišnji nastup u Papayi biti prezentiran slušateljima njegove emisije Club Life koja se emitira diljem svijeta. Tiesto je u Hrvatskoj ostao i duže od predviđenog a na kraju svog posjeta je izjavio: «Drago mi je što smo ove godine u Hrvatsku došli ranije te smo imali prilike osim samog nastupa, upoznati i ljepote vaše prekrasne zemlje. Obećajem da ću se opet vrlo brzo vratiti u Hrvatsku!».
Mladi francuski DJ Arno Cost u Papayi je tijekom svog nastupa proslavio dvadesetčetvrti rođendan, dok je engleski producent i DJ opravdao epitet jednog od najboljih svjetskih DJ-a elektronske glazbe izvodeći brojne vlastite hitove koji su posljednjih godina u vrhu brojnih top lista. Gosti iz cijelog svijeta bili su oduševljeni jučerašnjim nastupom jedine hrvatske pjvačice elektronske glazbe Narany. Vidno uzbuđena nakon nastupa Narany je izjavila: «Drago mi je da publika prepoznaje moj rad. Klub Papaya pokazao se kao odlično mjesto za zabavu što pokazuje i struktura gostiju koji su na festival pristigli iz cijelog svijeta!».
papayamtv
MTV Clubbing Zone u Papayu je privukao i broje osobe iz javnog života Hrvatske. U četiri dana vrhunske elektronske glazbe uživali su svjetski top modeli Adrijana Dejanović i Helena Šopar, DJ David Morales, glumci Rene Bitorajac i Luka Vidović, TV voditeljica Anja Alavanja, modni znalac i tv komentator Neven Ciganović, modna dizajnerica Nataša Kos, pjevačica Nikol Bulat, te brojni drugi.
Jednosatna emisija posvećena festivalu bit će prikazana na svjetkoj glazbenoj televiziji MTV u sklopu emisije Clubbing Zone, a osim same glazbe prikazat će i ljepote otoka Paga i Dalmacije. Brojne svjetske novinarske ekipe izvještavale su iz papaye tijekom festivala, a nastup Tiesta popračen je u glavnim vijestima britanske televizije BBC.
Klub Papaya nakon MTV Clubbing Zone festivala najavljuje brojna događanja u nastavku sezone od kojih izdvajamo: Tuborg Green Beat Festival (12.-15.08.2009) na kojem nastupaju Swedish House Mafia (Axwell, Ingrosso, Steve Angello, Eric Prydz, Mark Knight, Dirty South, Pete Tong), nastup talijanskog DJ-a koji će u klubu Papaya ostatak sezone gostovati kao resident DJ Simon Adams. Sezona kluba Papaya traje sve do početka mjeseca rujna.
Više informacija o samom Festivalu potražite na službenim klupskim stranicama www.papaya.com.hr.