Browse By

Umek u Byblosu!

DJ_Umek
Najbolji slovenski DJ Umek nastupiti će u srijedu 12. kolovoza u porečkom Byblosu. Kao DJ, Umek se imao priliku dokazati na svim kontinentima i zapravo možemo reći da nema kutka svijeta u kojem postoji elektronička scena, a da Umek tamo nije nastupio, često svojom umješnošću za pultom zaslužujući ponovni poziv.
Slično vrijedi i za produkcijski dio priče u kojem je dao svoj doprinos i house i electro glazbi, no prvenstveno biva orijentiran technu kao svojoj prvoj i najvećoj strasti. Popis izdanih ploča, pojavljivanja po kompilacijama i studijskih mikseva vrlo je impresivan i uključuje jake izdavačke kuće kao što su Monoid, Primate, Fine Audio, Novamute, Tortured, Ultra, Renaissance, Proton, Circle i Audiomatique, dok kao najpoznatije pseudonime izdvajamo Mumps, Zeta Reticula, Kemu, Polyvinyl, Ratcapa i Alba Patera.
Nakon više od 15 aktivnih godina, ne samo da ne posustaje u hipnotiziranju masa svojim specifičnim zvukom, već i dalje neumorno traži nešto čime bi propitivao postojeće klišeje glazbene industrije i redefinirao vlastitu viziju elektronike. Iz tog se nastojanja 2007. pojavila njegova najnovija glazbena terapija “1605 – Sixteenofive”, koja je među suradnicima, kritičarima, medijima i, najbitnije, fanovima, primljena s oduševljenjem te uživa podršku najvećih imena scene trenutno.
Podršku mu pružaju Matthew Hoag i Angel Anx.
Cijena ulaznice iznosi 100 kn.