Browse By

Fighting to survive – Novi hit singl Ivana Mastermixa


Započela je sezona morskih partya i bezuvjetne ljubavi prema senzualnoj plesnoj glazbi bez koje ne možemo zamisliti niti jedno ljeto! Ivan Mastermix, hrvatski dj i producent kojeg su prozvali godfatherom hrvatske undeground house scene, Mauro Enass, njegov bliski prijatelj i suradnik te Daria koja je vokal, a ujedno i Mastermixova supruga, za Menart su izdali svoj najnoviji ljetni singl u kojem će uživati svi oni kojima srce lupa za house, a pjesma nosi naziv „Fighting to survive“.
Mastermix i Enass odradili su produkcijski dio priče dok je Daria glavni vokal i tekstopisac.  Kao moderna i moćna žena, u ovoj je pjesmi svoje ideje lako pretočila u zapamtljiv refren koji govori o borbi za opstanak, a sve u odličnom radiofoničnom house ritmu koji je kao stvoren za ljeto!

Singl „Fighting to survive“ snimljen je njihovom riječkom studiju, a produkcijski se vrlo lako može usporediti s renomiranim svjetskim house hitovima proizašlim iz tvornica vrhunskog house zvuka. Ovaj singl nije njihovo prvo predstavljanje hrvatskoj i svjetskoj javnosti jer su do sada već imali dva odlična hita: „Our love is alive“ i „You to me are everything“.

IVAN MASTERMIX I MENART POTPISALI  EKSKLUZIVNI UGOVOR O BOOKINGU
Nakon brojnih gostovanja u inozemstvu i u Hrvatskoj, te pokretanja privatnog biznisa s prvim hrvatskim lounge barom u Rijeci, odlučio je napraviti korak dalje potpisavši za Menart ekskluzivni ugovor o bookingu čime je dobio svojeg agenta za domaće i strano tržište.

Daria povodom izlaska novog singla: „Fighting to survive pjesma je za sve one žene koje znaju što žele i koje koračaju prema cilju samosvjesno i hrabro. Nastala je spontano, kao i sve moje pjesme. Suradnja s Ivanom i Maurom je inspirativna i savršena stoga me veseli budućnost našeg projekta!Nadam se da će publika zavoljeti pjesmu brzo kao i mi.“