Browse By

Fatboy Slim nastupio pred više od 20.000 fanova na plaži Zrće


Kralj elektronskog beata oduševio na prvom hrvatskom BIG BEACH Beck’sperience spektaklu koji će se održavati svake godine prvog vikenda u srpnju i otvarati party sezonu na Zrću. Točno u ponoć 24-satni spektakl BIG BEACH kulminirao je nastupom FATBOY SLIMA koji je dvosatnim setom rasplesao više od 20 000 ljudi na plaži Zrće.
Set je, uz vizualne efekte na impresivnom videozidu od 80 kvadratnih metara, uključio neke od njegovih najvećih hitova, kao što su Praise You, Rockafeller Skank i Star 69, ali i neka iznenađenja, poput Bohemian Rhapsody od Queena i Eye of the Tiger od Survivora, koje su izazvale euforiju među okupljenima na plaži koja se na jedan dan pretvorila u plesni podij od 3000 m².
Vjerojatno najbolja najava 24-satnog open air partyja bio je nastup najboljeg svjetskog DJa Armina Van Buurena u klubu PAPAYA u petak. U subotu su posjetitelji na plažu Zrće počeli pristizati već od jutarnjih sati, a među njima je bilo i mnoštvo stranih turista.

PHOTO GALERIJA

BIG BEACH program otvorili su DJi iz regije: od podneva na glavnoj pozornici nastupali su DJ Zrna & DJ Sheko (RNB Confusion, Zagreb), DJ Tibor (DJ talent Show, Banjaluka), DJ Mario (Papaya, Zagreb), DJ Aljosha (Papaya, Sarajevo) i DJ Pookie (Nocturnal Groove UK, Beograd). Popodnevni after beach partyji u sva četiri kluba, PAPAYI,AQUARIUSU, EUPHORIJI i KALYPSU, dodatno su podigli atmosferu.
Vrhunac večernjeg programa bio je drugi hrvatski nastup FATBOY SLIMA koji je publiku ostavio u euforičnom raspoloženju koje je potrajalo do jutra.
Fatboy Slim stigao je na zadarski aerodrom privatnim zrakoplovom rano ujutro na dan nastupa, a odsjeo je u novootvorenom Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, u kojem je održao i press konferenciju na kojoj je najavio svoj nastup: „Drago mi je da sam ponovo u Hrvatskoj. Moj cilj je uvijek napraviti dobar party za publiku i osigurati da se i ona i ja odlično zabavimo.“ Nije imao nikakvih posebnih zahtjeva  koji obično prate nastupe velikih svjetskih zvijezda pa je još jednom opravdao nadimak „Normal Norman“.
BIG BEACH organiziran je po uzoru na svjetske partyje na plažama Brazila, Australije i Amerike. Održavat će se svake godine prvog vikenda u srpnju, uz podršku sva četiri kluba na plaži Zrće, PAPAYE, AQUARIUSA, EUPHORIJE i KALYPSA, te veliku podršku Grada Novalje, koji je organizirao besplatan prijevoz od Novalje do plaže za sve posjetitelje BIG BEACHA.
Cilj projekta je napraviti korak dalje i učiniti Novalju i plažu Zrće, koje imaju status najboljeg domaćeg party odredišta, svjetski prepoznatim i priznatim party središtem.