Browse By

Petrčane u opuštajućoj atmosferi


U skladu s konceptom festivala „Friends and Family“ posjetitelji su u subotu uživali u cjelodnevnoj opuštajućoj zabavi. Na Somersby stageu vodio ih je nastup kultne grupe Odyssey iz New Yorka te Motor City Drum Ensemble u Beach baru.
Uživanje u hladu ispod pinija uz predivno čisto more i laganu glazbu ovaj vikend pravi su mamac za brojne posjetitelje The Garden Festivala.

PHOTO GALERIJA

Ovu subotu mali poluotok Pinija postao je prava oaza s puno hlada, mogućnosti masaže uz more, i naravno druženje u opuštenoj atmosferi.
Ulaskom u festivalsku zonu preko dana postaje vam jasno zašto je festival rasprodan. Osim prirodnih ljepota,  jedna od pravih vrijednosti ovog festivala je, kažu nam posjetitelji,  i prijateljsko raspoloženje koje ovdje vlada.
Gledate sva ta brojna nasmijana lica i ne preostaje vam ništa drugo nego prepustiti se uživanju i ugodnom čavrljanju s novim frendovima i nekim dragim osobama koje se veselite susresti upravo ovdje. Tome u prilog ide i koncept festivala “Friends and Family”.
Dobre glazbe naravno nije nedostajalo, vrhunac Garden subote bila je svirka kultne grupe Odyssey iz New Yorka na Somersby stageu  kao i nastup od Motor City Drum Ensemle u Beach baru i naravno, beskrajno uživanje u pogledu na zalazak sunca i nastup PBR Streetgang.
Web:
www.thegardenzadar.eu