Browse By

Exit među 10 najboljih!

Svjetska festivalska publika i ove je godine izglasala EXIT za jedan od najboljih europskih festivala u sklopu UK Festival Awards, najznajčajnije britanske festivalske nagrade. EXIT se tako i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala izvan Velike Britanije, u kategoriji „Best Overseas Festival“, među kojima su Tomorrowland (Belgija), Snowbombing (Austrija), Benicassim (Španjolska) i drugi.
Ove godine je u sklopu UK Festival Awards-a glasalo rekordnih 575.000 fanova festivala iz cijele Europe, što je rast od preko 20% u odnosu na prethodnu godinu. EXIT festival nominiran je i za najbolji veliki festival na najprestižnijoj europskoj festivalskoj nagradi – European Festival Awards. Popis finalista za ovu nagradu, bit će objavljen u prosincu, a proglašenje pobjednika u siječnju 2014. godine.
Podsjećamo da je EXIT 2013 doživio najveći rast posjete u svojoj povijesti i to u godini koja je bila posebno teška za mnoge europske festivale. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim ljubiteljima festivala na povjerenju i podršci.