Browse By

Tišnjanski The Garden Festival u finalnom izboru za UK Festival Awards 2013

Jedan od najboljih boutique festivala, ušao je u finalni izbor za dodjelu nagrade UK Festival Awards 2013 i to u kategoriji Najbolji prekomorski festival, a među finalistima su još 2 hrvatska festivala. Odlučili su to posjetitelji iz cijelog svijeta, a ovaj put ih je to učinilo 575 tisuća, dajući tako priznanje hrvatskom turizmu.

Jedan od najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj i otac svih festivala na jadranskoj obali, The Garden Festival koji se održava u Gardenu Tisno, ušao je među 10 najboljih festivala za nagradu UK Festival Awards, u kategoriji Najbolji prekomorski festival. Odlučili su tako posjetitelji iz cijelog svijeta, a u odabiru je sudjelovalo rekordnih 575 tisuća zaljubljenika u festivale. Pobjednik u svim kategorijiama će biti proglašen 2. prosinca u Londonu na 10. obljetnici nagrade UK Festival Awards.
U užem krugu su se našla 3 hrvatska festivala, među njima i otac svih festivala na jadranskoj obali  – The Garden Festival, što je veliko priznanje Hrvatskoj i našem festivalskom turizmu.
Popis svih festivala koji su ušli u uži krug u pojedinim kategorijama možete pogledati na stranici http://www.festivalawards.com/2013/11/05/ukfestivalawardsfinalists/.
Ako je među njima i festival za koji ste glasovali, možete osvojiti 2 ulaznice za pobjednički festival u kategoriji.
Glazbena industrija na ovaj način želi odati počast svima koji su se trudili staviti osmijeh na lice mnogim posjetiteljima festivala, te im omogućiti da poberu zasluženi pljesak za sve uspjehe. U glasanju sudjeluju posjetitelji festivala iz cijelog svijeta i stručnjaci iz industrije. Proglašenje pobjednika održat će se 2. prosinca u sklopu UK Festival Conference & Awards, a informacije o ovom događaju i ulaznicama provjerite na http://www.festivalawards.com/tickets/
Otkad je The Garden Festival nastao 2006. godine, postao je jedan od najiščekivanijih događaja ljeta privlačeći međunarodnu publiku željnu disco glazbe. U sezoni 2013. lokacija Garden Tisno bila je domaćin dobrih zvukova The Garden Festivala od početka srpnja, a festival se smjestio u malom zaljevu koji se može pohvaliti vlastitom pješčanom plažom, intimnošću i klubom na otvorenom Barbarella u kojem se plesalo do zore. Zabave na brodovima su isplovljavale i po 4 puta dnevno, a ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji festivala su mogli uživati u nezaboravnim zvucima izvođača kao što su Crazy P, Justin Martin ili pak Bondax čemu još treba dodati i mnoštvo prijatelja i obitelji koji su se sjedinili u ovom ljetnom slavlju.  S više od 200 izvođača te gotovo 3000 posjetitelja The Garden Festival se i ove godine pokazao kao jedan od najboljih boutique festivala.
Ljubav prema The Garden Festivalu ne čudi jer postoji samo nekoliko festivala na svijetu gdje posjetitelji mogu slušati bendove uživo i DJ-eve koji predstavljaju razne glazbene žanrove, dok u isto vrijeme plivaju u čistom Jadranskom moru, odmaraju se u sjeni borove šume ili plešu do jutra pod zvijezdama. The Garden Festival je najbolje mjesto za doživjeti jedinstveni spoj festivala i praznika koji su spojeni u glazbeno putovanje ispunjeno mnoštvom istomišljenika iz svih dijelova svijeta. Glazbeni raj možete doživjeti i iduće ljeto – The Garden Festival će se održati od 2. – 9. srpnja 2014.
The Garden Festival
http://www.thegardenfestival.eu
https://www.facebook.com/thegardenfestival
http://www.watchthegardengrow.eu
Foto: Tim Ertl