Browse By

Eristoff Tracks URBAN ART FORMS Festival 2013

Najveći austrijski elektronski festival i treći najveći uopće u Austriji, Urban Art Forms, koji se ove godine održava od 04.-06.07. u Schwarzlseeju, nedaleko Graza, objavio je drugu fazu (od četiri) line upa. Tako su se kao ovogodišnji headlineri festivala našli The Prodigy, a prate ih Noisia, Oliver Koletzki, Dirtyphonics i mnogi drugi.
The Prodigy nije potrebno nikome posebno najavljivati, jedan su od rijetkih uistinu velikih headlinera elektronske glazbe u posljednjih gotovo 20 godina, koji su još devedesetih iskovali svoj vlastiti stil, sa tadašnjim klasicima poput ”Firestarter”, ”Breathe”, ”Smack my Bitch up” i ostalim uspješnicama koji ni danas ne izlaze iz ušiju brojnih obožavatelja. Nakon njihovog live albuma iz 2011. World’s on Fire, Prodigy obećaje u 2013. izdati novi, dugo očekivani šesti po redu studijski album o kojemu organizatori iz intervjua nisu mnogo doznali od njihovog MC-a Maxima, osim kako će se neki od novih radova zasigurno čuti i na Urban Art Formsu. Za vjerovati je da će i tu napraviti pravi energični show po kojemu su svjetski poznati.
UAF2013
Uz njih tu su još nizozemski bend Noisia, također također je jedan od nositelja festivala, francuski Dirtyphonics, itd. U ovoj fazi line upa dodani su još Seeed, Deichkind, Parov Stelar & Band, Modestep, Camo & Krooked DJ Set, Dada Life, Moonbotica, Moguai, Wankelmut, Oliver Koletzki DJ Set, Dumme Jungs, Foreign Beggars live, Zomboy, Baauer, Delta Heavy, Cyberpunkers, Sigma, Monsta, Hvob, Parachute Youth, Niko Schwind, a stižu i mnogi drugi…
Britanski kultni label ”Hospital Records” domaćin je i ove godine na Drum’n’Bass pozirnici Urban Art Forms festivala te je ujedno potvrdio sljedeće izvođače: Netsky live, High Contrast, Danny Byrd, S.P.Y, Fred V & Grafix, Metrik, Rockwell.
Ulaznice se mogu kupiti u svim prodavaonicama Eventima, pa tako i kod nas na www.eventim.hr po cijeni od 110€ za regularnu ili 200€ za VIP kartu.
Sve ostale informacije mogu se pronaći na službenoj stranici festivala: http://www.urbanartforms.com/2012/home.html i na facebook stranici: https://www.facebook.com/UrbanArtForms