Browse By

Argenis Brito u Stereo Dvorani

Rođen u Venezueli, Argenis Brito je jedan od najiskusnijih i najraznovrsnijih glazbenika Južne Amerike. Posljednjih 10 god. putuje svijetom nastupajući u najvećim svjetskim klubovima a postao je i traženi producent koji izdaje za kuće kao što su Crosstown Rebels, Cadenza, Mobilee, Contexterrior i Tuning Spork.
Punokrvni glazbenik, instrumentalist i vokal, Argenis Brito je i edukator i zabavljač koji pomiče granice elektronske glazbe.
argenis-flyer
Nakon što je 90te proveo živeći u Santiago de Chileu i New Yorku svirajući u raznim kombinacijama po najbitnijim klubovima Južne i Sjeverne Amerike te Japana, novi milenij dočekuje kao stanovnik Berlina. Zahvaljujući famoznim nastupima često ispunjenima još neobjavljenom glazbom koja pršti latino inspiracijom koju Brito uvijek iznova uživo boja u dub, house i techno tako bježeći od zamke monotonije, vrlo brzo postaje miljenik i europske klubske publike.
U posljednje vrijeme, Brito doživljava vrhunac karijere u produktivnom smislu. Na proljeće mu izlazi album u suradnji sa Pier Bucciem, slijedi Los Refrescos album u suradnji sa Dandy Jackom kao i novi solo album. Dogovorene su i brojne suradnje sa : Dinky , Mike Shannonom, David Delgadom ali i Ricardo Villalobosom s kojim je već imao zvjezdanih trenutaka kao što je Peculiar Track izdana 2011 na Sei Es Drumu… Brito je 2012. godinu proveo tourirajući po Južnoj Americi vračajući se svojim korijenima, svom specifičnom soundu i početnoj inspiraciji. Stoga, nema boljeg trenutka za njegovo gostovanje u Rijeci od ovoga.
FACEBOOK EVENT
ARGENIS BRITO
facebook.com/argenis.brito
soundcloud.com/argenis-brito
FRYER
facebook.com/neven.milutin
WAN
facebook.com/vanja.anic
BOO DALE
facebook.com/boo.dale
ARSZENIK
facebook.com/Arszenik
Cijena ulaznice: 30 / 40 Kn
Otvaranje vrata: 23 sata
Trajanje: 23 – 06 sati